İzmit Belediye Başkan Vekilliği koltuğuna oturmasının ardından ciddi atamalara başlayan Lütfü Obuz, Fatma Kaplan Hürriyet’in de değiştirmek isteyip değiştiremediği birimlere el atmaya başlıyor.
FINDIK’IN YERİNE SAĞLAM
İzmit Belediyesinin önümüzdeki günlerde kritik müdürlükleri kapsayan önemli bir idari yapılanmaya gideceği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre stratejik öneme sahip üç müdürlükte görev değişikliği içeren resmi yazılar hazırlandı.
Yeni yapılanma kapsamında, mevcut Zabıta Müdürü Ümit Fındık’ın Ulaşım Müdürü olarak görevlendirileceği, Fındık’tan boşalacak olan Zabıta Müdürlüğü koltuğuna ise Çevre Müdürü Birol Sağlam’ın getirileceği kaydedildi. Belediyedeki değişim rüzgarı kapsamında Cemal Derya’nın da İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü olarak görev yapacağı aktarıldı. Söz konusu atama ve yer değiştirme yazılarına ait resmi evrakların tamamlandığı bilgisine ulaşırken değişikliklerin önümüzdeki günlerde duyurulması bekleniyor.
Yorumlar
Eser - Hepsi birbirinden beter
Personel - Cemal Derya adamdır,saygın kişilikler.personel sever sayar.hakkında hayırlısı..