Hürriyet, İbrahim Efe konusunda  gelen tepkiler üzerine geri vites yaptı!
11 Ekim 2019 13:58

Hürriyet, İbrahim Efe konusunda gelen tepkiler üzerine geri vites yaptı!

Geçtiğimiz günlerde Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Efe hakkında şok iddialar ortaya atılmıştı. İzmit Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmitliler tarafından beklemediği bir tepkiyle karşılaşınca işten çıkarma kararından vaz geçti.

İbrahim Efe’nin işte gitmeden maaş aldığı yönünde çıkan haberleri Yenikocaeli.com olarak yayınladığımız belgeler ile çürütmüştük. Ardından Sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar adeta tek vücut olarak İbrahim Efe’ye destek oldular.Başkan Hürriyet, en şiddetli tepkilerin geldiği Bekirpaşa bölgesini kaybetme korkusuyla “siyasi kumpas” oyununa son verdi.. AK Parti’nin güçlü olduğu mahallelerden aldığı oyla İzmit Belediye Başkanı seçilen Hürriyet, buradaki tepkilerden sebep geri adım atmaktan başka çare bulamadı.

Hürriyet, Süleyman Şen’in gazına gelmiş!

İddialara göre; Başkan Hürriyet, İbrahim Efe hakkında ortaya atılan iddiaların çürümesi üzerine, dün akşam itibariyle arayı düzeltmek için girişimlere başlamış. Efe’ye adamlarını göndererek durumu tatlıya bağlamaya çalışmış. Hürriyet, Muhtarlar Masasının başına geçirdiği Süleyman Şen’in gazına gelerek kalkıştığı bu siyasi kumpas oyununun faturasını da Şen’e keseceği konuşulanlar arasında. İbrahim Efe’yi saf dışı ederek muhtarları Süleyman Şen tarafından kontrol altına almak isteyen Hürriyet, Efe’nin arkasından gelecek tepkiyi de hesap edememiş.

 

İşe gelmeden maaş almış iddialarıyla kamuoyuna linç ettirilen, itibarı zedelenen Muhtar İbrahim Efe’nin geri dönüp dönmeyeceği de merak konusu.

Güncelleme: 11 Ekim 2019 14:09
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X