Başkan Büyükakın: "İçimiz kan ağlıyor"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki iki okulda yaşanan silahlı saldırı olaylarıyla ilgili üzüntüsünü paylaşarak, "İçimiz kan ağlıyor. Ruhumuz derinden sarsıldı" dedi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri

KO-MEK Darıca İlçe Yıl Sonu Sergisi'nin açılış töreninde konuşan Başkan Tahir Büyükakın, eğitim kurumlarını hedef alan şiddet olaylarından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Büyükakın, "Hepimizi derinden sarsan iki olay yaşadık. Bu nedenle içimiz kan ağlıyor. Bu olaylar ruhumuzu derinden sarsıyor. Vefat eden tüm yavrularımıza ve çocuklarına bir şey olmasın diye kendini siper eden Ayla öğretmenimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Yakınlarına sabır diliyorum. Yaralanan evlatlarımıza da Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.

16 Nis 2026 - 16:47 - Siyaset

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.