Başiskele Millet Bahçesi 19 Mayıs’ta da Cıvıl Cıvıldı

Kocaeli’nin yükselen değeri Başiskele ilçesine kazandırılan  Başiskele Millet Bahçesi tüm resmi tatillerde ve hafta tatillerinde Başiskelelilerinin uğrak noktası haline geldi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri

Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Başiskele Millet Bahçesi’nin 1. Etabı, tüm komşuların sosyalleşme, eğlence ve dinlenme için en sık kullandığı alanlardan biri haline geldi.

“VATANDAŞLARIMIZ GÜZEL VAKİT GEÇİRİYOR”

Çocuk parkı, kameriye alanları, spor sahaları ve piknik, mesire alanları ile komşularımızın çok beğendiklerini ve ilginin her geçen gün arttığı Millet Bahçemize adeta her tatil gününde komşuların akınına uğruyor. Yeşil alandan faydalanan komşular; Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Burası her yaşa hitap eden bir alan oldu. Çocuklarımız spor yaparken veya çocuk parkında oynarken biz de mesire alanında piknik yapıyoruz. Bizim için bu alanlar çok kıymetli, çok memnunuz.” dedi.

20 May 2026 - 23:31 - Yaşam

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.