Anahtar Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığında bayrak teslimi gerçekleşti.

Genel Merkezden gelen teklif neticesinde İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinden ayrılan Arzu Arslan, görevini Uzm. Dr. Özge Güler’e devretti.

Ömer Aydın Arar
Ömer Aydın Arar Tüm Haberleri
Anahtar Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığında bayrak teslimi gerçekleşti.
Anahtar Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığında bayrak teslimi gerçekleşti.
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Siyaset arenasında kadınların sesine güçlü biçimde değer veren, karar alma mekanizmalarında kadınların daha etkin ve daha görünür şekilde yer alması için çalışan Anahtar Parti, Kocaeli teşkilatında önemli bir katılıma daha imza attı.

Daha önce Zafer Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Genel Merkez düzeyinde çeşitli görevlerde bulunan Uzm. Dr. Özge Güler; Kadın Kolları Başkan Vekili Sevda Aydın, Aysima Tezcan, Kevser Veyseloğlu ve Selen Veyseloğlu ile birlikte ekip olarak Anahtar Parti Kocaeli teşkilatına katıldı.

Gerçekleşen bayrak teslimiyle birlikte Anahtar Parti Kocaeli Kadın Kolları’nda yeni dönem başlarken, kadınların siyasette daha güçlü temsil edilmesi, toplumun her alanında söz sahibi olması ve çözüm odaklı siyasetin merkezinde aktif rol üstlenmesi hedefi bir kez daha vurgulandı.

Anahtar Parti Kocaeli teşkilatı olarak bugüne kadar emekleriyle katkı sunan Arzu Arslan’a teşekkür ediyor; İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini devralan Uzm. Dr. Özge Güler’e ve yeni ekibine başarılar diliyoruz.

Uzm. Dr. Özge Güler Kimdir?

Uzm. Dr. Özge Güler, 1987 yılında Kocaeli’de doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Kocaeli’de tamamlayan Güler, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur.
Mesleki kariyerini sağlık alanında sürdüren Uzm. Dr. Özge Güler, halen özel bir hastanede Acil Tıp Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda bir çocuk annesidir.

Halk dansları ve Latin danslarıyla ilgilenen Güler, aynı zamanda anatomi ressamlığı ve piyano alanlarında da çalışmalar yapmaktadır. İngilizce bilen Uzm. Dr. Özge Güler, mesleki birikimi, sosyal yönü ve siyasi tecrübesiyle Anahtar Parti Kocaeli teşkilatında kadınların aktif siyasetteki temsilini güçlendirmeyi hedeflemektedir.

22 Haz 2026 - 22:54 - Siyaset

Muhabir  Ömer Aydın Arar


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Meto - İboo hala hangi yüzle bu memlekette geziyorsun çok şaşırtıcı oğlum yaşının adamı ol diyeceğim de sende ne arar.İl başkanımızın adını da o ağzına alma git kime uşaklık yapıyorsan onun yanında takıl

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 08:42
01

İbrahim Demirtaş - Anahtar partiyi Türk siyasi hareketinde kurgulanmış bir senaryonun oyuncusu olarak görüyorum,

Lakin partilerinden ayrılarak anahtar partiye katılanları arkadaşların kocaeli teşkilatına büyük katkılar sunacağı na eminim hepside birbirinden değerli isimler hayırlı olsun .

Ha bu arada zafer partisi il başkanı umarım çınlamaktan kulakların patlıyordur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 00:23