Görevden alınan Özaltan nöbete devam ediyor: “5 yaşındaki oğlum sizden yürekli”

CHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, ilçe binasındaki nöbetine devam ediyor. Oğluyla fotoğraf paylaşan Özaltan “5 yaşındaki oğlum sizden yürekli” diyerek seslendi

Büyütmek için resme tıklayın

Geçtiğimiz gün CHP Genel Merkezinde gerçekleşen MYK toplantısında CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan görevden alınarak yerine Barış Kotan atanmıştı. İlçe binasında nöbete devam eden Özaltan, gece saatlerinde oğluyla fotoğraf paylaşarak şu ifadeleri kullandı: “Aslan Güney, 4 gündür demokrasi nöbetinde benimle birlikte. Daha 5 yaşında ama babası olmadan uyumadığı için geceleri sandalyede uyuyor. Sizden daha partili, sizden daha yürekli. Benim 5 yaşındaki oğlumda olan cesaret ve inanç, sizde yok. Kendini MYK sanan zaTT; boyun oğlumla aynı olabilir ama ondaki yürek sende yok. Bırak hibeyi, teşviği… Simit sat, onurlu yaşa.”

03 Tem 2026 - 01:09 Kocaeli/ Darica- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.