$ Dolar 39,6155 %0,16
€ Euro 45,6765 %0,20
£ Sterlin 53,3198 %0,10
Altın $3.368,08 %-0,03
Gümüş 45,91 %-0,91
Anahtar Parti Kocaeli İl Başkanı Nurettin Bulut, İstanbul’un Fethi’nin 572. yıl dönümünde yaptığı açıklamada, tarihin akışını değiştiren bu büyük zaferin sadece bir geçmiş hatırası değil, bugünün ve yarının sorumluluğu olduğuna dikkat çekti. “29 Mayıs 1453, sadece bir şehrin değil, bir çağın değiştiği gündür,” diyen İl Başkanı, sözlerine şöyle devam etti:
Anahtar Parti Kocaeli İl Başkanı Nurettin Bulut, kamuoyunu derinden etkileyen son gelişmelerin ardından yazılı bir açıklama yaparak, “Terörsüz Türkiye” adıyla duyurulan yeni açılım sürecine sert eleştirilerde bulundu. Bulut, “Barış ancak milletin rızasıyla olur” diyerek hükümete referandum çağrısında bulundu.
Anahtar Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri, kentteki iş dünyasıyla ilişkileri güçlendirmek ve ortak meselelerde çözüm yolları üretmek amacıyla Kocaeli Ticaret Odası’nı (KOTO) ziyaret etti.
Art arda yaşanan depremler, kentsel dönüşümün Türkiye için bir beka meselesi olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Anahtar Parti Kocaeli İl Başkanı Nurettin Bulut, yaptığı açıklamada, “Deprem değil, ihmal öldürür. Kentsel dönüşüm artık ertelenemez. Gecikmeye vaktimiz de tahammülümüz de yok!” diyerek iktidarın yıllardır çözümsüz bıraktığı yapısal risklere dikkat çekti.
Anahtar Parti Kocaeli İl Başkanı Nurettin Bulut, Kocaelispor’un Süper Lig’e yükselmesi dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.
Anahtar Parti Kocaeli İl Başkanı Nurettin Bulut, bugün Yüksek Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. İl yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını teslim alan Bulut, törenin ardından yaptığı basın açıklamasında, siyasete güvenin yeniden tesis edileceğini ve memleketin kilitlenen tüm sorunlarının çözüleceğini vurguladı.
Anahtar Parti Kocaeli İl Başkanı Nurettin Bulut, İstiklâl Marşı'nın kabulünün 104. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türkiye'nin karşı karşıya olduğu güvenlik tehditleri ve siyasi risklere dikkat çekerek, milli birlik ve bağımsızlık ruhunun korunmasının hayati öneme sahip olduğunu vurguladı.
Anahtar Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nda yeni bir görevlendirme gerçekleşti. İslam Kan, Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı.
Anahtar Parti Kocaeli İl Başkanı Nurettin BULUT, haftalık basın açıklamasını bu hafta eğitimde fırsat eşitliğine ayırarak partisinin bu konudaki görüşlerini kamuoyuyla paylaştı.
Anahtar Parti Kocaeli İl Yöneticisi İsmail Aynacı, Kocaeli’deki trafik çilesine dikkat çekerek yetkilileri eleştirdi.
Anahtar Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları olarak, teşkilatlanma sürecimizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu kapsamda, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Cihan Şahin’i atamış bulunuyoruz.
Genel Başkanlığını Yavuz Ağıralioğlu’nun yürüttüğü Anahtar Parti’ nin Kocaeli il başkanı Nurettin Bulut evrak işlemlerini tamamlayarak Anahtar Parti Kocaeli kuruluşunu tamamladı.
Anahtar Parti’nin Kocaeli İl Başkanlığı açılışı bugün geniş bir katılımla gerçekleşti. Açılışa Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu ve parti kurmaylarıyla birlikte Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Baydaroğlu da katıldı.
Anahtar Parti Kocaeli teşkilatı, 12 Ocak’ta düzenlenecek olan il binası açılış töreni için hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Etkinlikte, Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu’nun da katılımı beklenirken, törenin siyasete olan güveni yeniden inşa etme amacı taşıdığı ifade ediliyor.