Aday Adayı Faruk Özaydın, Sahada
17 Aralık 2018 11:28

Aday Adayı Faruk Özaydın, Sahada

Ak Parti Kandıra Belediye başkan aday adayı Faruk Özaydın adaylık müracaatının ardından seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ak Parti Kandıra Belediye başkan aday adayı Faruk Özaydın adaylık müracaatının ardından seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

 

Kandıra Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Faruk Özaydın siyasetten gelmediğini her fırsatta dile getirerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ; " “Kimse ‘Bu benim yakınımdır, bu benim şuyumdur, bu benim buyumdur’ diye bize aday teklifiyle gelmesin. Halkına tepeden bakan, gurur ve kibir abidesi adamları bize getirmeyin. Yerel seçimlerde aday belirlerken ehliyet ve liyakat en büyük kriterimiz olacak. Hepsinden öte, yerel seçimlerde partinin salt oyu ile iş yürümez. Burada belediye başkan adaylarının kişilikleri de çok önemlidir. Belediye başkan adayının bir karşılığı olmazsa sadece partinin oyu ile bu işi götürelim dersek, tecrübeler bize gösteriyor ki yetmez! " sözünden hareketle bu yola başkoydum. Belki siyasi bir geçmişim yok ama  Reisimizin kriterlerine baktığımda bu kriterlere uyduğumu düşünüyorum. Kandıra'nın bir çok yerinde görev yaptım ve içinde yaşadığım bu ilçenin temel sorunlarını biliyorum, Kandıra'nın evladıyım burada doğdum Allah izin verirse burada öleceğim gidecek başka bir yerim yok. Kandıra'lı hemşerilerimizden aldığım güzel temenniler beni mutlu etti karşılaştığım herkesten duyduğum sözler beni motive ediyor. Olurda eğer başkan adayı olamaz isem tek tesellim halkın gönlünde yer ettiğimi görmüş olmak. Ne diyelim Mevlam neylerse güzel eyler. Nasipse gelir Çin'den Yemen'den nasip değilse ne gelir elden.dedi

Güncelleme: 17 Aralık 2018 11:30
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X