EYLEM HAKKINDA DİKKAT ÇEKEN YORUM !
19 Ocak 2020 20:46

EYLEM HAKKINDA DİKKAT ÇEKEN YORUM !

Yapılması planlanan çöp depolama alanına karşı olan vatandaşların gerçekleştirdiği eyleme katılan İzmit Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Muharrem Tutuş’tan dikkat çeken yorum geldi.

Çok sayıda vatandaş, STK temsilcisi ve bölge muhtarı Sarıhocalar sapağında bir araya gelerek çöp depolama alanına karşı olduklarını gerçekleştirdikleri eylemle yetkililere duyurdular. Alınan eylem kararının ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan AK Parti Meclis Üyesi Muharrem Tutuş, “Pazar günü hemşehrilerimiz ile beraber Sarıhocalar köyümüzde olacağım.
Öncelikle her ilçenin kendi bünyesinde ve bölgesinde ayrıştırma ve geri kazanım tesisi kurulması kanaatindeyim. Bu kanaatimi ilgililerine de ilettim. Maksadım üzüm yemek, bağcıyı dövmek kolay. “ açıklamasında bulundu.

VATANPERVER İNSANLARIMIZ İLE BUGÜN DEĞİL HER GÜN BERABERİZ

Bugün gerçekleşen eyleme katılarak sürekli bölge halkıyla istişarelerde bulunduğu gözlenen Muharrem Tutuş,  sosyal medya hesabı üzerinden, eylem hakkında dikkat çeken bir yorumda bulundu.Yaptığı paylaşımda “Siyasallaşmış marşlarla, yolu trafiğe kapatmaya çalışanlarla, marjinal gruplara haber uçuranlarla, gece yarısı basına haber geçen ve olayı siyasi zemine çekmeye çalışan provakatörlerle değil; hiçbir istismara mahal vermeyen, son derece samimi ve vatanperver insanlarımız ile bugün değil hergün beraberiz...”ifadelerinde bulundu

 

 

 


Güncelleme: 19 Ocak 2020 20:54
BENZER HABERLER
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
medyanos
Toyota
X