Otomobil bu hale geldi, çarpan durmadı
17 Temmuz 2019 13:38

Otomobil bu hale geldi, çarpan durmadı

İzmit’te saat 23.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, bir aracın çarpmasıyla yoldan çıkan ve takla atan otomobil hurdaya döndü. Otomobil sürücüsü vatandaşlar tarafından kurtarılırken, iddialara öre çarpan araç durmadı.

Alınan bilgi ve iddialara göre kaza saat 23.30 sıralarında İzmit’te Carrefour Kavşağı olarak bilinen noktada meydana geldi. Gölcük istikametinden gelmekte olan Osman Sınmaz, kullandığı 34 UT 7042 plakalı otomobil ile Körfez’e gitmek isterken arkadan gelen ve otomobil olduğu söylenen bir araç tarafından sıkıştırıldı. Yine iddialara göre plakası alınamayan araç, Osman Sınmaz’ın kullandığı otomobile arkadan vurdu ve hızla uzaklaştı.

Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan ve bariyerlere çarparak takla atan otomobil, kaza sonrasında adeta hurda haline geldi. Otomobil içinde sıkışan Osman Sınmaz, vatandaşlar tarafından çıkartıldı. Kafasında cam kırıkları olan ve başka yara almadan bu kazayı atlatan Osman Sınmaz, ilk tedavisi sonrasında taburcu olurken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Körfez Belediyesi’nde Tır Garajında çalışan ve Körfez Belediyespor’un tribün lideri olan Osman Sınmaz’ın bu kazadan önemli bir yara almadan kurtulması mucize olarak değerlendirildi.

Güncelleme: 17 Temmuz 2019 13:39
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X