TURAN, KANDIRA’NIN VİZYONUNU DEĞİŞTİRECEĞİZ
21 Mart 2019 11:43

TURAN, KANDIRA’NIN VİZYONUNU DEĞİŞTİRECEĞİZ

Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, köy ziyaretleri esnasında bir araya geldiği hemşehrilerine ilçeye gönül birliği içerisinde hizmet edeceklerini söyledi

Kandıra’da düzenli olarak akşam programlarını köy ziyaretlerine ayıran Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, hemşehrileri ile bir araya gelerek istişarede bulunmaya devam ediyor. Başkan adayı Turan, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur, meclis üyesi adayları ve ilçe yöneticileriyle birlikte ziyaretlerini sürdürdü. Turan, günün ilk ziyaretinde Selimköy'de ikamet eden Merve ve Emin Akçay ailesinin hanelerine konuk olarak, aile bireyleri ve komşularıyla hasbihal etti.

 

ÇOCUKLUĞUNUN GEÇTİĞİ KÖY’E ZİYARET

Selimköy’ün ardından Başkan adayı Turan’ın ikinci durağı çocukluğunun da geçtiği Araman Köyü Küçükhasanlı Mahallesi oldu. Burada hemşehrileriyle bir araya gelip, hem geçmişteki anılarını tazeleyen hem de istişarede bulunan Turan, Kandıra’ya kazandıracakları projelerle ilgili bilgiler verdi. Turan, gecenin son ziyaretini ise Mülkişeyhsuvar Köyü’ne yaptı. Burada yer alan Keklik Vadisi Tesisleri'nde bir araya geldiği hemşehrileriyle projelerini paylaşan Turan, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de dikkatle not aldı.

 

GÖNÜL BİRLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDECEK

Programlara gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirten Turan, “Bizleri tüm samimiyetleriyle ağırlayan hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Gerek köylerimizde gerekse Kandıra merkezimizde yaptığımız ziyaretlerimizde çok yoğun bir ilgi ile karşı karşıyayız. İnşallah seçimlerin ardından bu gönül birlikteliğimizi sürdürerek Kandıra’mıza değer katan çalışmalara hep birlikte imza atacağız” dedi. Kandıra için tarımdan turizme kadar birçok projeyi hayata geçireceklerini belirten Turan, “Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, kent meydanı, kültür merkezleri, yarı olimpik yüzme havuzu ve daha onlarca projemizle birlikte Kandıra’mızın vizyonunu değiştirmeye talibiz” dedi.

Güncelleme: 21 Mart 2019 11:45
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X