‘’Bu Güzel Şehirde Birlik İçin Dua Ediyoruz’’
23 Ocak 2019 11:20

‘’Bu Güzel Şehirde Birlik İçin Dua Ediyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, Cem Evleri Başkanlarıyla bir araya geldi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cem Evleri Dernek Başkanlarıyla bir araya geldi. Samimi geçen görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, 15 yıldır Cem Evleri dernekleriyle güzel bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi. Görevlerin emanet olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Cem Evlerimizin her derdiyle yakından ilgilendik. Her daim Alevi kardeşlerimizin yanında olduk” şeklinde konuştu.

 

“KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER”

Çayırova Cem Evi Başkanı Aziz Yiğit Doğan, Darıca Cem Evi Başkanı Binali Gedik,  Gebze Ulaştepe Cem Evi Başkanı Teslim Yıldız, Gebze Mudurnutepe Cem Evi Başkanı Dursun Ali Akbaş, Körfez Cem Evi Başkanı Durmuş Yıldırım, Derince İmam Hüseyin Cem Evi Başkanı Nevrez Fırat, Derince Çınarlıdere Cem Evi Bakanı Hüseyin Gülsever, İzmit Gültepe Cem Evi Başkanı Serhan Salış ve Tavşantepe Cem Evi Ali Ekber İncesu’nun da katıldığı ziyarette, Mecidiyeköy Muhtarı İdris Derin, Balören Köyü Ahmet Demir, Bayraktar Köyü Arif Akdeniz de hazır bulundu. Alevi vatandaşların selam ve teşekkürlerini dile getiren dernek başkanları, 2004 yılından beri her türlü ihtiyaçlarına cevap veren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.   

 

“HER YAPRAĞI BİZİM İÇİN MÜBAREKTİR”

Kocaeli’nin her köşesine eşit bir şekilde hizmet götürdüklerini de ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hamdolsun bu cennet vatanda birlik içinde yaşıyoruz. Bu güzel ülkede, bu güzel şehirde birlik için dua ediyoruz. Kocaeli, Türkiye’ye bu alanda da örnek bir kenttir. Her birimiz kardeşiz. Çok şükür bu güzel duyguları her daim diri tuttuk” diyerek sözlerini tamamladı. Birlikteliğe Büyükşehir Belediyesi Cem Evleri Koordinatöür Mutlu Beyaz da katıldı.

Güncelleme: 23 Ocak 2019 11:23
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X