KÖZDE LEZZETLER DİYARI “KÖZDEN” YOĞUN KATILIMLA AÇILDI
24 Mart 2019 23:14

KÖZDE LEZZETLER DİYARI “KÖZDEN” YOĞUN KATILIMLA AÇILDI

NZM şirketler grubu bünyesinde yer alan KÖZDEN Kafe, NZM İnşaat, NZM Çiçekçilik, NZM Sigorta ve NZM Petshop, coşkulu bir törenle açıldı. Yeşilova’da hizmete giren Közde lezzetler diyarı Közden Kafe adeta görenleri büyüledi.

NZM şirketler grubunun sahibi olduğu “KÖZDEN, NZM İnşaat, NZM Çiçekçilik, NZM Sigorta ve NZM Petshop, coşkulu bir törenle açıldı. İzmit Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi No: 671/A’da faaliyet gösterecek olan 5 farklı kuruluş, Yeşilova’nın adeta çehresini değiştirecek. Özellikle KÖZDEN Kafe’nin dikkat çektiği açılışta, Bosna Hersek’in en güzel lezzetleri Kocaelililere ikram edildi. Közden Kafe, nostalji havasına hakim konseptiyle görenleri büyüledi. Tarihin izlerini yansıtan konsepti eşliğinde, damak tadına uygun lezzetleri de bulmanız mümkün. Bosna Hersek’e özgü Pita Böreği adıyla bilinen Közde Börek, Türkiye’ye ve Kocaeli’ye ilk defa İzmit’in yerli markası olan KÖZDEN Kafe’de sunuluyor.

AK PARTİLİLER AKIN ETTİ

NZM Grup Yönetim Kurulu başkanı olan Nazmi Açıkgöz, aynı zamanda AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Adayı olması sebebiyle açılış programına protokol akın etti. Açılış programına Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan adayı Adnan Turan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti İzmit Belediyesi Meclis üyeliği adayları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katılım gösterdi. AK Partililer, NZM şirketler grubu başkanı ve aynı zaman AK Parti İzmit Belediyesi Meclis üyeliği adayı olan Nazmi Açıkgöz’ü yalnız bırakmayarak desteklerini bir kez daha gösterdi. 

 

LİDERİMİZ İÇİN MÜCADELE ETMEK İSTİYORUM

Açılışta ilk olarak kürsüye çıkan NZM Şirketler Grubu Başkanı Nazmi Açıkgöz, “Emekleye emekleye, mücadele ede ede bugünlere geldim. Kentime ciddi yatırımlar yaptım, yapmaya da devam ediyorum. Amatör spor kulüplerinden STKlara elimden geldiğince destek olarak, bölge insanımız ile iç içe oldum, bağlarımı asla koparmadım. Hemşerilerim beni asgari ücretten aldı, bugün iş adamı yaptı! hemşehrilerime, çok şey borçluyum. Gönül diliyle konuşmasını çok iyi biliyorum. Ülkemizin geçmişini çok iyi biliyorum. Ülkesi için kendini feda etmiş bir liderin izinde ben de taşın altına bedenimi koyarak mücadele etmek istiyorum” diye belirtti.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Konuşmasının devamında Açıkgöz, “Beni bu günlere getiren vatandaşlarıma vefa mı ödemek için bu yola çıktım. Siyaset yapmak, yüreklere girmek, bölgesine hizmet etmek, kim var denildiğin de sağa sola bakmadan ben varım demek bizim boynumuzun borcu.  Biz İzmit Belediye Meclisine Aday gösterildik. Niyetimiz hayır, akıbetimiz de hayır olur inşallah. Kendi markalarımızı kurduk ben yıllarca kurduğum hayalleri gerçekleştirmenin huzuru içerisinden bugün burada sizlerin eşliğinde markamızı hizmete sunacağız. Tüm Kocaeli’nin konuşacağı bir lezzet markası olsun hayaliyle düşlediğimiz Közden’i bugün siz dostlarımla beraber açıyoruz. Közden İzmit’imizden doğan yerli bir markadır, O yüzden İzmit’imize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor katılımlarınızdan dolayı siz dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ OLAN GÖNÜLLERE GİRMEK

Açıkgöz’ün ardından kürsüye çıkan İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül konuşmasında, "Bugün Nazmi kardeşimiz firmalarının kurdelesini keseceğiz. Bir girişimci olarak mahallesinde kazandığı birikimi mahallesinde yatırım yaparak gelişim sağladığı için teşekkür ediyorum. Önemli olan insanların gönlüne girebilmek. Bu kadar kalabalığı toplayabildiyse kendini sevdirmiştir. Bundan sonra meclis üyesi olarak mahallenin sorunları ile daha çok ilgilenecek. Sizler ona sahip çıkacaksınız o da size sahip çıkacak. Millet ne derse odur. Milletle olan hususumuz devam edecek. Yeşilova'dan şunu istiyorum. Sandığa gitmeyen tek bir kardeşimiz kalmasın. Nazmi kardeşimize de hayırlı olsun. Allah yolunu açık etsin” şeklinde konuştu.

Birlik Olmaktan Mutlu Oluyoruz

İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül’ün ardından konuşmalarını yapan Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan,”Kandıra ve İzmit aslında bağları çok kuvvetli olan iki ilçe. Bir ayağımız Kandıra’daysa diğeri İzmit’tedir. Bu sebeple sorumluluklarımız haliyle daha da artıyor. Dostlarımız arkadaşlarımız, vatandaşlarımız, bizler için enerji ve güç kaynağıdır. Bir olmaktan birlik olmaktan mutlu oluyoruz. Nazmi kardeşime, kentimizden yerli bir isimle çok konuşulacak bir markayı hizmete sunduğu için teşekkür ediyorum. Başarıları daim olsun Allah utandırmasın.dedi

DOĞAN “BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ”

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan yaptığı konuşmada, " Bir iş yeri açılışı yapıyoruz. Bir başarı öyküsüne şahit olduk. Bir noktaya gelmek kolay olmuyor. Siyaset ve ticaret ikisi de çok zorlu işler. Allah yolunu açık etsin. 10 yıldır herkesin belediye başkanlığını yapmaya çalıştım. Pırıl pırıl bir belediye ve bütçesiyle bırakıyoruz. Gücümüz nispetinde Yeşilova'ya seve seve hizmet ettik. Benim size hakkım helal olsun. Siz de hakkınızı bana helal edin. Nazmi Kardeşimiz güzel işler yapmış. Siyasette 2 şeyi unutma, eşini ve işini."ifadelerini kullandı.

 

Güncelleme: 24 Mart 2019 23:33
BENZER HABERLER
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
medyanos
Toyota
X