ALPASLAN, 2.DÖNEM YİNE KONTENJAN
19 Şubat 2019 20:17

ALPASLAN, 2.DÖNEM YİNE KONTENJAN

AK Parti’de İzmit Belediyesi mevcut belediye meclis üyelerinden ve Katip üyesi olan Ersin Alpaslan, 31 Mart yerel seçimleri için yeniden listede kontenjan olarak yer almayı başardı.

2014 yerel seçimlerinde İzmit Belediyesi Başkan Adayı olan Dr. Nevzat Doğan’ın listesinden kontenjan aday olarak meclise girmeye hak kazanan Ersin Alpaslan, başarılı 5 yıl geçirmesinin ardından, 31 Mart yerel seçimleri için Gönül’ün Meclis Üyesi listesinde Kontenjan Aday olarak yer alacak.

GEÇTİĞİMİZ 5 YILDA KENDİNİ KANITLADI..

Yuvam Akarca Fevzi Çakmak Mahallesi 2. Etap mesire alanı içi bulunan Kasır Cafe’nin de işletmeciliğini yapan Ersin Alpaslan, çevresinde sevilen ve saygınlığı olan bir isim. Kayyum atanan doğu ilçeleri, Ağrı Diyadin ve Mardin Kızıltepe süreçlerinde, İzmit Belediyesi’nin en etkin rol alan ismi olarak adeta İzmit ve Ağrı, Mardin arasında köprü görevi gördü ve başarılı işlere imza attı.. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde kendini ispatlamayı başaran Alparslan, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül’ün listesinden yeniden kontenjanlar arasında yer almayı başardı. Sevenleri ve destekçileri tarafından listede yer alması memnuniyetle karşılanan Alpaslan’ın 31 Mart seçim sürecinde yine en çok çalışan isimler arasında olması bekleniyor.

 

ERSİN ALPASLAN KİMDİR?

1962 yılında Ağrı'da doğan Alpaslan, ortaokul mezunu. Evli ve 4 çocuk sahib.44 yıldır İzmit'te yaşıyor. Şu an da İzmit Belediyesinde mevcut Meclis üyesi konumunda.
 

Güncelleme: 19 Şubat 2019 21:47
BENZER HABERLER
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
medyanos
Toyota
X