Çakmak’tan, Sakoğlu’na cevap! “Önce İzmit'in bütçesinin kaç para olduğunu öğrensin!”

18 Haziran 2023 22:03
AK Parti İzmit İlçe Yöneticisi Murat Çakmak, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu’nun açıklamalarına cevap verdi.

 

AK Parti İzmit İlçe Yöneticisi Murat Çakmak, şiddetli yağışların ardından İzmit’te kısa süreli meydana gelen taşkınlar sonrası sosyal medya hesabı üzerinden eleştiride bulunan İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu’na cevap verdi. Çakmak: ” Önüne koyulan kağıtları okumadan önce incelemesini tavsiye ederim. Bilerek yapıyorsa yalan söylüyor." dedi

Çakmak, açıklamalarının devamında: “Sadece Kocaeli’de değil Marmara, Ege ve Batı Karadeniz’de hakim olan şiddetli yağmurlar,Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU tarafından yapılan yatırımlar sayesinde problemleri en aza indirmiştir. Mevsim normalleri üstünde, kısa sürede aşırı yağan yağmurun yarattığı olumsuz görüntülere rağmen ekipler, sadece dün ve bugün değil bir hafta boyunca teyakkuzda, 7/24 sahadaydı. Daha ot kesmeyi ve çöp toplamayı beceremeyenler, yaşanılan olaylar sonrası gördüğümüz kadarıyla epey bir eğlenmişe benziyor. Mal bulmuş mağribi gibi su görünce sazan gibi atlamışlar.  Önüne koyulan kağıtları okumadan önce, incelemesini tavsiye ederim. Bilerek yapıyorsa, yalan söylüyor. Bilmeden yapıyorsa, sussun da cehaletini saklasın. İzmit'in bütçesi, 1 milyon değil, 1 milyar 250 milyon TL'dir.”dedi.
 
 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X