Cumhuriyetin 100. Yılında Sivil Toplum Buluşmaları Çalıştayı Düzenlendi

23 Aralık 2023 15:25
Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Sivil Toplum Buluşmaları’ çalıştayı, Kocaeli İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda açılış konuşmalarını gerçekleştiren İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür V. Hatice Özel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Soydabaş ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Özcan Aygün yaptıkları konuşmalarda sivil toplum kuruluşlarının öneminden ve ilimiz özelinde yapılan çalışmalardan bahsettiler.

Sivil Toplum Örgütlenmesinin Türk İslam kültürünün oluşturduğu en önemli unsurlardan biri olduğunu vurgulayan Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, çalıştayın amacından ve ilimizde gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek hayırlara vesile olmasını diledi.

Konuşmaların ardından İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçisi Sinem Mecit, İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçisi Veli Burak Çaygara, İçişleri Uzmanı Sercan Yazıcı ve İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür V. Hatice Özel yapılan çalışmalarla ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler.

İnteraktif bir şekilde yapılan istişarelerin ardından ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Sivil Toplum Buluşmaları’ çalıştayı, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Sivil Toplum Buluşmaları Çalıştayı’na; Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Özcan Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Soydabaş, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü yetkilileri ve ilimizde faaliyet gösteren STK’ların temsilcileri katıldı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X