DİLOVASINDA ÇOK GÜÇLÜ RECEP LAÇ SESLERİ

26 Kasım 2023 17:44
Dilovası ilçesinin kurucu ailelerinden olan LAÇ Ailesinin oğlu, doğma büyüme Dilovalı olan Recep Laç ailesinin, akrabalarının ve dostlarının tavsiyesi ve desteği ile Dilovası İlçesini yönetmeye ve geliştirmeye talip olarak. Ak Partiden aday adayı başvurusunu gerçekleştirdi.

İlçenin en köklü ve kalabalık ailesine sahip olan Recep Laç, daha önce Meclis Üyeliği yaptığı dönemde de hiç kimseyi ayırmadan her kesimden insanların, derdi ve sorunu ile dertlenen çözümü noktasında çaba ve fedakarlık gösteren bu nedenle de  çok sevilen ve itibar edilen bir insan olarak ilçede öne çıkıyor.

İş ve Siyaset Adamı olmasının yanı sıra 10 sezondur Dilovası Belediye Spor Kulübü Başkanlığını da başarı ile sürdüren Recep Laç, A Takım ve Gençler kategorisinde bir çok şampiyonluk kazanan Dilovası Belediyespor da yaptığı işler ve attığı adımlarla ön plana çıkarak, Kocaeli' de adını en üst seviyelere yazdırmayı başardı. Hali hazırda Dilovası Belediyesinde,  kulüplerden sorumlu müdür olarak görev yapan Recep LAÇ, gençlere verdiği değer ve imkanlarla adeta gençler tarafından idol olarak görülmektedir.

İlçesi adına gövdesini her platformda taşın altına koyan ve bu uğurda Spor, Siyaset, İş Dünyası ve Bürokratlarla ikili ilişkilerini kullanarak ilçesi için mücadele eden Recep Laç bu yaptıklarını geliştirmek ve daha yukarı seviyelere çıkarma adına ekibi ile birlikte Dilovası'nın aydınlık geleceğinde bende varım dedi.

Hayatını ilçesine ve gençlere göre dizayn eden Laç, 3 dönem okul aile birliği başkanlığı, 10 yıllık Kulüp başkanlığı, Ağrı Eleşkirtliler Dernek Kuruculuğu ve hali hazırda Başkan Yardımcısı, Kocaeli Ağrılılar Federasyon Delegesi ve Dilovası Ağrılılar Dernek Delegesi olarak Sivil Toplum Kuruluşlarında da aktif olarak çalışmaktadır.

DİLOVASI HİZMETE AÇ, GÖREVE TALİP RECEP LAÇ sloganı ile yola çıkan Recep Laç, ilçede ki her kesimden büyük ilgi ve destek görmektedir.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X