ENGELLİLERE HİZMET İÇİN MESAJ ATILDI, NUMARA İSTANBUL'DA BİR KOKOREÇÇİYE AİT ÇIKTI

25 Mayıs 2023 15:05
İzmit Belediyesi ihtiyaç sahibi engelli vatandaşların evlerini temizlemek için hizmet vermeye başladığını duyuran bir mesaj attı. Fakat mesajda vatandaşların araması için yazılan numaranın kokoreç dükkanına ait olması şaşkınlık yarattı.

 İzmit Belediyesi evlerinde temizlik yapmakta zorlanan ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara yardımcı olmak adına temizlik hizmeti vereceklerini attıkları bir mesajla duyurdu. Fakat mesajda vatandaşların araması için yazılan numaranın bir kokoreç dükkanına ait olduğu ve Kocaeli telefon kodu yerine İstanbul’un telefon kodu kullanıldığı görüldü.

 Atılan mesajda şu ifadeler yer aldı;“Evlerinde temizliğini yapmakta zorluk çeken ihtiyaç sahibi engelli ve 65 yaş üzeri hane içi bakımını gerçekleştiremeyen vatandaşlarımız için EVDE TEMİZLİK HİZMETİ VERMEYE BAŞLADIK. Hizmetimizden yararlanmak isteyenler izmitkardeseller.com adresinden evde temizlik butonu işaretleyerek,  Belsa B Blok 2.Kat'ta yüz yüze veya telefon üzerinden 0216 318 00 00 (4214-4218-4217-4220) dahili numaralardan başvurular yapabilirler.

Fatma Kaplan Hürriyet

İzmit Belediye Başkanı B002”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X