GEBZE ADEM YAVUZ MAHALLESİNE YENİ ALTYAPI HATLARI

24 Ekim 2023 15:32
‘Altyapıda Sıfır Problem’ ilkesi ile yatırım ve işletmecilik hizmeti sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, kent genelinde birçok altyapı çalışmasını sürdürüyor. Bu kapsamda, Gebze Adem Yavuz Mahallesinde yeni içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapı hattı inşa çalışmaları gerçekleştiriliyor.

YENİ ALTYAPI HATLARI YAPILIYOR
Dünya ve Türkiye genelinde, iklim krizinden kaynaklı yaşanan kuraklık sorunu ve düzensiz yağışlar, suyun korunması ve olası taşkın riski noktasında kaliteli altyapı hatları daha da önem kazandı. İSU Genel Müdürlüğü, yeni altyapı hatlarıyla tüm bu risk analizlerini uzman ekipleriyle planlayarak kent genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gebze Adem Yavuz Mahallesinde devam eden altyapı çalışmalarında İSU, yeni içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı imalatları yapılıyor.

Bu kapsamda Gebze Adem Yavuz Mahallesinde yeni içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı inşa çalışmaları gerçekleştiriyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Gebze Adem Yavuz Mahallesi Karacaoğlu Caddesi ve Ümit Kaftancı Caddelerinde devam eden altyapı çalışmalarında ani yağışlarda oluşabilecek taşkın riskine karşı yeni yağmur suyu hatları inşa ediliyor. Devam eden çalışmalarda toplamda 1000 mm, 800mm, 600 mm, 500 mm ve 400 mm çaplarında beton borular kullanılarak 870 metre uzunluğunda yeni yağmur suyu hatları inşa ediliyor. Bölgede yapılan çalışmalarda ayrıca 580 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı ve 300 metre uzunluğunda düktilfont borular kullanılarak yeni içme suyu hatları inşa çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

KALİTELİ VE MODERN ALTYAPI
Adem Yavuz Mahallesinde devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte bölge halkı, kaliteli ve modern altyapı hatlarına kavuşacak.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X