İYİ PARTİLİLER KILIÇDAROĞLU’NU SUÇLUYOR!

29 Mayıs 2023 15:56
14 Mayıs seçimlerinden hüsranla çıkan muhalefette ilk çatlaklar oluşmuş ve Kılıçdaroğlu’nun adaylığı sorgulanmaya başlamıştı. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimini de kaybeden muhalefet bütün suçu Kılıçdaroğlu’nun adaylığına yüklemeye başladı.

Tüm Türkiye’nin kitlendiği 14 Mayıs seçimlerinde büyük hayal kırıklığı yaşayan muhalefet kendi aralarında ayrışmaya başlamıştı. Özellikle İYİ Partili isimler masadan Kılıçdaroğlu’nun adaylığını kabul etmeyerek kalkan, ağzına geleni söyledikten ve ‘Kumar masası’ dedikten sonra masaya geri dönen Akşener’in aslında haklı olduğunu defalarca dile getirdiler. 28 Mayıs seçimlerinde ise müthiş bir motivasyonsuzlukla hareket eden ve gardını indiren muhalefet yine de birlik görüntüsü vermeye çalışarak vatandaşlardan oy istedi.  Seçim çalışmaları sırasında Kılıçdaroğlu lehine yapılan paylaşımlar ise hezimet sonrası yerini eleştirilere bıraktı. Açık açık Kılıçdaroğlu’nun yanlış bir aday olduğunu söyleyen İYİ Partililer seslerini yükseltti. Seçim sonucunu tamamen Kılıçdaroğlu’nun aday olmasına bağlayan İYİ Partililer hesabının verilmesini istedi.

İYİ PARTİLİLERDEN KILIÇDAROĞLU ÇIKIŞI!

İYİ Parti Derince Kurucu üyelerinden olan Bülent Bozkuş sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı;” Adam kazanmadı Kazanamayacak olan aday kaybetti.”

 İYİ Parti Kocaeli eski İl Yöneticisi Salih Işık  ise yaptığı açıklama ile“Ülkedeki "En kazanamayacak" adayı öneren, kabul eden, itiraz etme ferasetini gösteremeyen herkes hesabını versin.”dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X