Kocaelispor’dan poster açıklaması"Atatürk düşmanı ithamlarını kesinlikle kabul etmiyoruz"

14 Ağustos 2023 11:35
Kocaelispor’un dün Manisa FK’yı konuk ettiği karşılaşmada Maraton tribünün çatısının üzerine açılan posterlerde Atatürk'ün fotoğrafının yer almaması tepki görmüştü. Konuyla ilgili olarak Kocaelispor bir açıklama yaptı

Kocaelispor açıklamasında, “Dün akşam Kocaeli Stadyumu'nda oynanan Manisa FK müsabakasında stadyum içerisinde asılmış olan bayrak ve posterler konusunda bir takım yanlış anlaşılmaların konuşulduğu görülmektedir.

Öncelikle söz konusu bayrak ve posterlerin asılması konusunda Kocaelispor Kulübü ve Yönetiminin herhangi bir dahli ve bilgisi yoktur.

Posterlerin üzerinde yer alan temenniler, şu an görevde olan devlet görevlilerini içerdiği için Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün posteri bu kapsamda yer almamıştır. Söz konusu poster ve bayrakların asılmasında herhangi bir bayrak asma ve sıralama yönetmeliği gözetilmediği için Ulu Önderimizin posteri bu posterlerin arasında yer almamıştır.

Bu konu üzerinden Kocaelispor Yönetim Kurulu'na atılmaya çalışılan Atatürk düşmanı ithamlarını kesinlikle kabul etmiyoruz. Bizim Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e bağlılığımızı ölçecek bir kıstas yoktur, biz sonuna kadar Mustafa Kemal'in yolundan giden, onun askeri olmakla övünen Türk Vatandaşlarıyız” ifadeleri kullanıldı

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X