Körfez’de dualar şehitler için okundu

29 Aralık 2023 12:08
Körfez Belediyesi, İlçe Müftülüğü ile birlikte ‘Mehmetçiğe Dua’ programı düzenledi. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve edilen dualar sonrası konuşan Başkan Söğüt, “Bayrağımız ilelebet dalgalanacak ve bayrağımızı indirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi

Körfez Belediyesi, İlçe Müftülüğü ile birlikte ‘Mehmetçiğe Dua’ programı düzenledi. Esentepe Mahallesi’nde bulunan Aşık Mevlüt İhsani Kıl Çadırı’nda gerçekleştirilen programa; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Osman Yurt, İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, siyasi parti ve STK temsilcileri, şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Program; Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

KUR’AN OKUNDU, DUALAR EDİLDİ

Petkim Camii Müezzin Kayyımı Hakan Karakuş, Çarşı Camii İmam Hatibi İbrahim Karaosman ve Yavuz Camii İmam Hatibi Emre Avanoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program da ilahiler de okundu. Tilavet sonrasında İlçe Müftüsü Muhammed Aydın tarafından şehitlerimiz için dua yapıldı. 

ÖLÜMSÜZLÜK MAKAMINDALAR

Dua sonrasında konuşan Başkan Şener Söğüt, “Hain saldırı sonucu en son kaybettiğimiz 12 vatan evladımız bizleri derinden üzdü. Hepimizin başı sağolsun. Hain terör örgütlerini lanetliyoruz. Biz bu topraklarda yaşayabiliyorsak, burada huzurlu bir şekilde bir araya gelebiliyorsak biz bunu şehitlerimize borçluyuz. Şehitler ölmez, onlar ölümsüzlük makamındalar. 

İLELEBET DALGALANACAK

Bu topraklar üzerine hain planlar kuranlar asla emellerine ulaşamayacaklar. Aziz vatan topraklarını ülkemizi bölemeyecekler, devletimizi parçalayamayacak, ezanlarımızı susturamayacaklar. Bayrağımız ilelebet dalgalanacak ve bayrağımızı indirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Devletimiz şehitlerimizin kanını yerde bırakmadı, bırakmayacak. Bizler de bu vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin için mukaddes değerlerimize sahip çıkacağız’’ dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X