“TARİH OLURSUNUZ” DİYEN İYİ PARTİLİ CANBAZ’A CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNDEN “AKLIN YOLU BİR”

04 Mart 2023 10:24
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 6’lı masanın Kılıçdaroğlu adaylığı üzerinde durmasının ardından masadan ayrılmıştı. Akşener’in bu hareketi sonrası “Tarih olursunuz” diyen İYİ Partili Meclis Üyesine Körfez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erkan Uygun “Aklın yolu bir” diyerek destek verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6’lı masanın 6 saat süren ve ilk defa cumhurbaşkanı adayı üzerinde tartıştığı toplantı sonrası çok konuşulacak bir hamle yaptı. Akşener, Kılıçdaroğlu’nun adaylığı üzerinde durulmasına karşılık Genel İdare Kurulu’yla düzenlediği toplantı sonrası masadan ayrıldıklarını resmen açıklamış ve “Ya tarih yazacağız ya da tarih olacağız” ifadelerine yer vermişti

TARİH OLURSUNUZ DİYEN İYİ PARTİLİ CANAZ’A CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNDEN “AKLIN YOLU BİR”

Akşener’in bu açıklamalarının ardından İYİ Partili pek çok isim destek verse de  Körfez Belediyesi İYİ Parti Meclis üyesi Fevzi Canbaz aksini düşündüğü bir paylaşımda bulundu. Canbaz, Kısa süre sonra kaldırdığı paylaşımında “Altılı masayı devirmekle tarih yazamazsınız. Ancak tarih olursunuz. Yazık ettiniz.” Dedi. Canbaz’ın Paylaşıp sildiği o paylaşım sonrası  Körfez Belediyesi CHP  Meclis Üyesi Erkan Uygun, “Tabanda ayrılık yok bence aklın yolu bir Fevzi canbaz millet ittifakın hala bir değeridir” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X