EYT’LİLERİ SÜRÜNDÜRDÜ TEOMAN KONSERİNE MİLYONLAR ÖDEDİ!

31 Ağustos 2023 12:20
İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlediği Teoman konserinin yankıları sürüyor. İddiaya göre İzmit Belediyesi konser için 2 milyon TL’yi gözden çıkarttı.

 

İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Teoman konseri düzenledi. Konsere geç gelen Teoman aynı zamanda skandal bir olaya da imza attı. Basın mensuplarının aleyhinde haber yaptığı gerekçesi ile alanda yer alınmalarını istemeyince basın mensupları alandan dışarıya çıkartıldı. Konuyu Başkan Hürriyet’e taşınması ile “Benim yapabileceğim bir şey yok” diyen Hürriyet’te Teoman’ın bu kaprisli tavrından nasibini aldı. Kendisi de alanın dışında kalan Başkan Hürriyet konseri vatandaşlar ile izledi. Belediye’den yapılan açıklama ile ise yapılan haberlerin doğru olmadığı ve Teoman’ın vatandaşla yakın olmak istediği iddia edildi.

2 MİLYONLUK SKANDAL KONSER

Yankıları dünden bu yana devam eden konser için ise belediyenin tam 2 milyonluk bir ödeme yaptığı iddia edildi. EYT konusunda işçiyi oyalayan ve kaynak bulamadığını iddia eden belediyenin etkinliklerde harcanan paraları dikkat çekiyor. İşçiye gelince dara düştüğünü iddia eden ve olayı siyasi bir polemik haline getiren Hürriyet’in bu tavrı eleştiri konusu oluyor.

 

.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X