ADEM KOÇ AKTİF SİYASETİ BIRAKTI!

17 Ağustos 2023 19:47
DEVA Parti Kocaeli eski İl Başkanı Adem Koç partiden istifa ettiğini açıkladı.

Geride bıraktığımız seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığı görevinden istifa eden Adem Koç listede yer almamıştı. Koç sosyal medya hesanı üzerinden yaptığı açıklama ile parti üyeliğinden de istifa ettiğini duyurdu.Koç şu açıklamayı yaptı "Değerli Kamuoyuna; Önce Türkiye hedefi ile çıktığım yolda Deva Partisi'nde Kocaeli Kurucu İl Başkanlığı görevini “Şampiyon Kocaeli” takdiriyle arkadaşlarımızla birlikte başarıyla yerine getirdiğime inanıyorum.
Bugün geldiğimiz noktada Milletimiz kendisinden kopmuş bir iktidar ve alternatif politikalar üretmeyen muhalefet arasında tercih yapmak zorunda kalmış adalet, özgürlük, refaha kavuşmak hususunda özellikle gençlerimiz umudunu yitirmiştir.
Halkımız bağrından bu sorunları çözecek lider ve kadroları muhakkak çıkaracaktır. Her zaman söylediğim gibi "Türkiye 1'den büyüktür" ve tek adam yönetimine mecbur değildir inancımın ışığında; siyaseti meslek edinmiş profesyonel siyasetçi kamburundan bir an önce kurtulmak zorundayız.

"BÖYLE BİR ŞEYİN OLMASI MÜMKÜN DEĞİL"

Dünyanın her ülkesiyle boy ölçüşecek işadamı, sanayici, bürokrat, gazeteci, doktor, teknik eleman, bilim adamı, ve gençlere sahibiz ancak iş siyasetçiye gelince liyakat havuzu daralıyor. Güzel ülkemizde siyaset ‘‘meslek’’ olmuş durumda. Bilindiği üzere Meclisimiz birkaç dönem milletvekilliği yapan vekillerimiz ile dolu. Uygar ve demokratik ülkelerde böyle bir şeyin olması mümkün değil. Çare; milletimizin irfanı ,basireti ve pırıl pırıl gençlerimizdedir.
Deva Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi, şimdilik aktif siyaseti bıraktığımı ifade eder bu süreçte inanç ve kıymetli desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma, değerli hemşehrilerime teşekkürlerimi arz ederim"

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X