AK PARTİ'Lİ VEKİLLER MAZBATALARINI ALDI

26 Mayıs 2023 11:07
28’inci Dönem AK Parti Kocaeli Milletvekilleri bugün mazbatalarını aldı.

14 Mayıs günü yapılan 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti Kocaeli Milletvekili seçilen Sadettin Hülagu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Sami Çakır bugün Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda mazbatalarını aldı. Mazbata törenine, Belediye Başkanları, il ve ilçe başkanları ve partililer katıldı.

“CUMHURBAŞKANIMIZA EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus;“Şu anda tek derdimiz 28 Mayıs seçimleri kocaeli’deki herkesi 28 Mayıs seçimlerine davet ediyorım sandıkları patlatıp cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz” dedi

“BİZ KAZANACAĞIZ KİMSE KAYBETMEYECEK”

Radiye Sezer Katırcıoğlu“Kocaelili izmitli kardeşlerimize verdikelri destek için teşekkür ediyorız . İlk sıraya bir kadını yazması ve seçilecek yerde olmaso Cumhrbaşkanıöızın kadınlara ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Biz kadın haklarını sonuna kadar savunacağız. 28 Mayıs’ta da biz kazanacağız kimse kaybetmeyecek”

“ALLAH BİZİ UTANDIRMASIN”

Veysel Tipioğlu”Rabbim bizi milletimize mahçup etmesin. 28 Mayısta Cumhurbaşkanımızı seçtirip hizmete devam edeceğiz. Doğru adamla doğru zamanda yola devam diyoruz. Bu milletin sorunlarını çözmeye gayret edeceğiz, sahada olacağız. Allah bizi utandırmasın”

“NİKAHI KIYACAĞIZ”

Sadettin Hülagü” Öncelikle eğitim ve sağlıkta hizmet edeceğimiz bir dknem olsun rabbim utandırmasın 28 Mayıs akşamı Türkiye kazanacak, kaybeden olmayacak. Türkiye Yüzyılı özellikle Kocaeli ve ülke genelinde ne yapmak gerekiyorsa el birliği ile çalışacağız, 14 Mayıs’ta nişanladık şimdi nikahı kıyacağız” dedi

YARIM KALAN İŞİMİZ VAR

Sami Çakır”yarım kalan işimiz var, bizim asıl işimiz 28 Mayıs’ı kazasız belasız atlatmak. Milletin bu güne kadarki teveccühü hep bu yönde oldu yine öyle olacağını düşünüyoruz. Ülkemiz için hayırlı olsun. Milletle bu güne kadar el ele nasıl yürdüysek yine yürümeye devam edeceğiz” dedi.

VERİLEN MESAJI ALDIK

Cemil Yaman” Bize emaneti veren Kocaeli halkına teşekkür ediyoruz. Bu aziz ve kahraman millet her zaman üzerine düşeni yapmıştır. Hiç endişeleri olmasın biz milletimizin hizmetkarıyız. 14 Mayıs günü biz bize verilen mesajı aldık. Sayın Cumhurbaşkanımıza da bir mesaj verdi bu ülkeye hizmet etmeyi sen hak ediyorsun ama biraz farkla kaçırdı. Herkes sandığa gitmeli bunu rica ediyorum. Aziz milletimiz dünyaya da bir mesaj verdi bizim iç işlerimize karışmayın biz en doğrusunu yaparız dedi. Ben inanıyorum ki 28 Mayısta Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde seçicek. Ya tam bağımsız güçlü Türkiye ya da manda bir Türkiye. 28 Mayıs seçimleri sonucunun bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak daha adil daha güzel olacak. Dünya 5’ten büyüktür” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X