Başiskele’de Şehit ve Gazi Aileleri İftarda Buluştu

04 Nisan 2023 18:29
Başiskele’de ikamet eden şehit aileleri ve gaziler dün akşam iftar sofrasında buluşarak birlikte oruçlarını açtılar.

Başiskele Kaymakamlığı ile Başiskele Belediyesi’nin işbirliğinde, Başiskele Sahili’nde gerçekleşen programa Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak,  Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, İlçe Jandarma Komutanı Gürbüz Göksu, ilçe protokolü, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katılım gösterdi.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: BU ZORLU SÜRECİ DE HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ

 

Programda bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü,  "Asrın felaketini yaşadığımız bu zorlu günlerde devlet ve millet olarak kadim geçmişimizde olduğu gibi bugün de milletçe tek yürek olarak depremin bıraktığı derin izleri el birliğiyle silmeye çalışıyoruz. Hamdolsun Rabbimiz’e ki güçlü bir devletimiz ve dayanışma ruhunu özünde yaşayan ve yaşatan milletimiz var. Yaklaşık iki yıl mücadelesini verdiğimiz pandeminin ardından 6 Şubat’ta yaşadığımız iki büyük deprem felaketi ülkemizi topyekûn derinden sarstı. Ama bu zorlu süreci de hep birlikte aşacağız inşallah.” dedi. 

 

“VATANIMIZ SİZE MİNNETTAR”

 

Vatanımız için canlarını, kanlarını ve bedenlerini feda eden aziz şehitlerimizin aileleriyle ve gazilerimizle bu mukaddes iftar sofrasında bir arada olmanın onurunu yaşıyoruz. Sizler bizim en kıymetli değerlerimizsiniz. Bu cennet vatanımızın toprağına akıttığınız her bir damla kan için sizlere minnettarız. Mukaddes değerlerimiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum.” diye konuştu.

 

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ANLAMLI HEDİYE

 

Programın sonunda Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü tarafından ailelere şehitlerin ve gazilerin isimlerinin el yazısı ile yazıldığı özel yapım plaketler takdim edildi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X