Başiskele’de Yakacak Odun Yardımı İçin Çalışmalara Devam

08 Şubat 2023 17:18
Başiskele Belediyesi, ilçedeki dar gelirli ailelere yönelik yakacak odun yardımı için olumsuz hava şartlarına rağmen çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürüyor.

Sosyal sorumluluk bilinciyle Başiskele’deki yardıma muhtaç ailelere her türlü destek için yardım elini uzatan Başiskele Belediyesi, bu kış da yakacak odun yardımlarına devam ediyor. Kent genelinde gerçekleştirilen ağaç budama çalışmaları başta olmak üzere devrilme tehlikesi bulunan, trafik güvenliğini tehdit eden, rüzgâr ve fırtınadan yıkılan ağaçları depolarında muhafaza eden Başiskele Belediyesi, kış aylarında ilçedeki ihtiyaç sahiplerine yakacak odun olarak dağıtıyor.

 

ZORLU KIŞ ŞARTLARINDA DA ODUN TEMİN EDİLİYOR

 

Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü ile yapılan iş birliğiyle ormandan temin edilen odunlar da Başiskele Belediyesi ekiplerince, zorlu kış şartlarına rağmen büyük bir özveriyle çalışılarak kamyonlara yüklendi. Belediye depolarına alınan odunlar, küçük parçalara ayrılıp çuvallanarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce tespit edilen yardıma muhtaç ve dar gelirli ailelerin evlerine kadar götürülerek teslim edilecek.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X