BİLGİ KÖPRÜSÜ’NDE ÇOCUKLAR ONUR EROL’LA DOYASIYA EĞLENDİ

28 Nisan 2023 17:25
Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları’nın okul öncesi çocukları için düzenlediği “23 Nisan Şenlikleri” çocuk şarkılarıyla milyonlarca çocuğun kalbine taht kuran Onur Erol konseriyle yapıldı.

Sadece Bilgi Köprüsü okul öncesi öğrencilerine özel olarak yapılan Onur Erol konseri neşe ve coşku içinde izlendi. Minikler Onur Erol’un şarkılarına eşlik etti. Eğitici ve neşeli çocuk şarkıları ile tanınan Onur Erol’un konserinde çocukların keyfi görülmeye değerdi. Hep bir ağızdan şarkı söyleyerek dans eden çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarıyla birlikte enerjilerini dışa vurdular. Renkli görüntülere sahne olan konserde minikler unutamayacakları bir 23 Nisan kutlaması yaşadılar.

Bilgi Köprüsü KIDS Anaokulu, Montessori Anaokulu ve Gündüz Bakımevi miniklerinin doyasıya eğlendiği konserde minikler hep bir ağızdan ünlü sanatçıya eşlik etti.

Çok sevilen şarkılarıyla çocukları coşturan Onur Erol’a konser sonrasında kendi adına yapılan fidan bağışı plaketi Bilgi Köprüsü İdari Koordinatörü Beyhan Gürsoy tarafından takdim edildi.

Hediye plaketini takdim alan sanatçı çocuklarla harika zaman geçirdiğini ifade ederek “Fidan bağışı yapılan hatıra ormanının kendi memleketim olduğunu görmek beni ayrıca duygulandırdı. Çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Etkinlik miniklerin kendileri için hazırlanan 23 Nisan pastasını kesmesiyle sona erdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X