“REZİL OLDUN,” “İLAHİ ADALET” BU SÖZLER YILDIZ’A MI?

16 Mayıs 2023 09:24
İYİ Partili Pelin Dönge ve Aynur Vergili sosyal medya hesapları üzerinden isim vermeden yaptıkları açıklamalar ile dikkat çekti.


İYİ Parti’nin Kocaeli’de yalnızca bir vekil çıkartmasının yankıları sürüyor. Seçimde istedikleri sonucu elde edemeyen Millet İttifakı adeta birbirine düşmüş durumda. Meclise gitmesi kesin gözüyle bakılan Şanbaz Yıldız yaşadığı hayal kırıklığı sonrası CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenmiş Kılıçdaroğlu’nun adalığını sorgulamaya başlamıştı.

“REZİL OLDUN”

Yıldız bu açıklamalara imza atarken İYİ Partili Aynur Vergili ve Pelin Dönge ise sosyal medya hesaplarından isim vermeden Yıldız’a gönderme yapmaya başladı. Bir dönem Yıldız yüzünden istifa ettiği konuşulan Vergili;” Şahsıma karşı Onca iftira, onca oyun, onca entrika yapacaksın. Kul hakkı ile ah alacaksın. Sonra yaradan seni ödüllendirecek sanırsın. Olmaz olmaz. Başkasının emekleri ile vekil koltuğuna oturulmaz. Sonuc; Ben olamadım ama rezil olmadım. Sen de olamadın ama rezil oldun. Tekrar ve son kez söylüyorum, kul hakkı almayın. Helallik isteyin ki en azından daha sonraki süreçte rezil olma durumlarınız varsa da son bulsun. Simdi soru şu; 1- Baraj yüzde 10 olarak kalsaydı, yüzde 7 ye çekilmeseydi, mecliste bile olunamayacaktı. Bu büyük başarısızlığın hesabını kim verecek? 2- Bu başarısızlık sonucu koltukları işgal edenler ar edip istifa edecekler mi? O fesat kalpliler ellerini cekecekler mi? 3- Hiçe sayılan, saygı gösterilmeyen, gercek emektarlardan özür dilenecek mi?” ifadelerine yer verirdi.

“İLAHİ ADALET”


Yine İYİ Parti Milletvekili aday listesinde seçilebilir sırada kadın aday olmamasına tepki olarak geçtiğimiz ay istifa eden Dönge de sosyal medya hesabı üzerinden isim vermeden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;” İlahi adalet!! Kocaeli'de kendi ikbalin için kıydıkların gün geldi sana kıydı.. Azıcık utan da sus artık ve helallik iste teşkilatlardan..Zira bu işin ahireti de var”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X