22.00'a kadar su YOK! ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

30 Ocak 2023 13:20
İSU tarafından Körfez Yeni Yalı Mahallesi'nde yeni yapılan içme suyu hattı patlamasının ardından Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve İSU Genel Müdürü Ali Sağlık çalışmaları yerinde inceledi.Söğüt;"Bugün saat: 22.00'a kadar su verilemeyecektir.” açıklamasında bulundu.

İÇME SUYU HATTI PATLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSU tarafından Körfez ilçede yaklaşık 2 yıldır devam eden yeni hat döşemesinde  Körfez Yeni Yal Mahallesi Bostancı Sokak'ta yeni döşenen içme suyu hattı patladı. Arıza nedeniyle Yeniyalı, Esentepe, Kuzey, Yavuz Sultan Selim, Çamlıtepe, Barbaros, Güney ve Fatih Mahalleleri'nde yaşanan su kesintisi ise hala devam ediyor. Henüz yeni biten çalışmanın patlak vermesi mahalle sakinlerini isyan ettirirken,  vatandaşlara tankerle su dağıtımı yapılmaya başlandı.

ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Yaşanan arızanın ardından, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve  İSU Genel Müdürü Ali Sağlık  çalışmaları yerinde inceledi. Söğüt sosyal medya hesabı üzerinden bugün saat 22:00’a kadar su verilmeyeceğini ifade ederek şunları söyledi;  “İSU yetkilileri ile bizler de çalışmaları yakından takip ediyoruz...Ana isale hattı üzerinde meydana gelen arıza nedeniyle Yeniyalı, Esentepe, Kuzey, Yavuz Sultan Selim, Çamlıtepe, Barbaros, Güney ve Fatih Mahalleleri'nde su kesintisi devam ediyor. Bugün saat: 22.00'a kadar su verilemeyecektir.”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X