Gençler, 2024’te AK Parti’yi Kocaeli’de bir kez daha zirveye çıkarmaya hazır...

13 Aralık 2023 12:31
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mesut Şahin’i ziyaret etti. Başkan Çağlayan gerçekleştirdiği ziyarette önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Merkezi tarafından yeniden İl Gençlik Kolları Başkanı olarak ataması yapılan ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çağatay Çağlayan, çalışmaları hakkında gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mesut Şahin’e bilgilendirmelerde bulundu. Çağlayan yaptığı açıklamasında :” Bizler için çalışmak, muhalefet partileri gibi seçimden seçime değildir. Süreklilik ve devamlılık esasına dayalıdır.” dedi

 

 "ÇALIŞMALAR HİÇBİR ZAMAN SEÇİM ODAKLI OLMAMIŞTIR"

Başkan Çağlayan yaptığı açıklamalarının devamında; “İkinci dönemimiz için Genel Merkezimiz şahsımı yeniden İl Başkanı olarak görevlendirdi. Önümüzde 2024 yerel seçimleri olduğu için, bu bilinçle hareket ederek enerjisi yüksek, donanımlı, heyecanlı arkadaşlarımız ile taze kan takviyesi yaptık ve vakit kaybetmeden yürütme ve yönetim kurulumuzu oluşturduk. Bunun akabinde, kurullarımız kendi alanlarında çalışmalar gerçekleştirmeye başladılar. Bu çalışmalar sonucunda yapılacak programlarımız ortaya çıkmaya başladı. Yakın tarihte bu programların duyurularını yapacak ve kamuoyu ile paylaşacağız. Partimizde yapılan ve yapacağımız çalışmalar hiçbir zaman seçim odaklı olmamıştır. Çünkü AK Parti teşkilatları seçimin ertesi günü, bir sonraki seçim hemen yapılacakmış gibi çalışmalarını sürdürmeye devam eder. Bizler için çalışmak, muhalefet partileri gibi seçimden seçime değildir. Süreklilik ve devamlılık esasına dayalıdır. Bu sebeple bizler hem saha da hem de masada çalışmalarımızı sürekli yapar, eksiksiz katılımla toplantılarımızı gerçekleştiririz.

“ARKADAŞLARIMIZ MECLİS ÜYELİKLERİNE BAŞVURULARINA DEVAM EDİYOR”

AK Parti teşkilatlarının besin kaynağı gençlik kollarıdır. Enerjimizden, heyecanımızdan, coşkumuzdan, fikirlerimizden, görüşlerimizden, sürekli parti büyüklerimize umut vaat eder, güç veririz. Bu elektrik Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a kadar sirayet eder. Ankara’da düzenlenen programlarda gençler olarak bunu birçok kez ortaya koyduk. Liderimiz gençlere büyük önem veriyor. Yönetim kademelerinde bizlere ayrımcılık tanıyor. AK Parti’de Gençlik Kolları’nda başlayan siyasi yolculuğunu bugün çok önemli görevlerde bulunarak devam ettiren isimlerin varlığı bunu gözler önüne seriyor. AK Parti saflarında ülkeye ve millete hizmet bayrağını taşıyan gençler, bugün milletvekili, bakan, parti yöneticisi, bürokrat, sivil toplum temsilcisi, girişimci, üretici olarak hayatın farklı alanlarında yol yürümeyi sürdürüyor. Bu sebeple önümüzde 2024 yerel seçimleri var bu anlamda genç kontenjanlarımız mevcut. İlçelerde arkadaşlarımız meclis üyeliklerine başvurularına devam ediyor. AK Gençlik olarak saha da alın teri döktüğümüz gibi, masada da akıl teri döke ce k ve bundan geri durmayacağız.

“BİZ GENÇ KARDEŞLERİMİZE ASLA OY DEPOSU OLARAK BAKMIYORUZ”

Üniversite çalışmalarımıza ayrı bir önem veriyorum. Çok güzel arkadaşlarımızı aramıza kazandırdık. Sürekli, hız kesmeden yeni üye çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyoruz.Partimiz günden güne işte bu emekler mücadeleler ışığında güç kazanmış, büyüme sağlamıştır. Sürekli arkadan gelen yeni genç kuşak var. Biz genç kardeşlerimize asla oy deposu olarak bakmıyoruz. Genç kardeşlerimizin hayatı ıskalamasını önlüyor,  yanlış emeller peşinde koşan insanlar tarafından kullanılmasına izin vermiyoruz. AK Parti teşkilatları okul gibidir. Gençlik kollarında görev alan arkadaşlarımız bu masalarda eğitimler alıyor bir nevi donanımlı bir şekilde hayata hazırlanıyor, öz güven sahibi oluyorlar. Genç kardeşlerimizi Bakanlarımız ile Belediye Başkanlarımız ile buluşturuyor birebir muhatap olmalarını sağlıyor, istek,talep,fikir ve tecrübe aktarımı gibi konularda yardımcı oluyoruz. Sosyal aktiviteler ile destekliyor, kısacası aile bağı kurarcasına samimi ilişkiler içerinde oluyoruz. Bizler genç kardeşlerimiz ile bağımızı gönülden kuruyoruz. 36 bin, 18-33 yaş arası genç kardeşimize temas ederek sadece doğum günü kutlaması yapmışız. Buradan muhalefeti ürkütmek istemiyorum, ama gerçekten bu işler gönül işi. Genç kardeşlerimizi seçimden seçime araç olarak kullananlara yaptığımız çalışmalar tuhaf gelebilir. Yıllarca, gençlerimizin enerjisini sömürerek kendi köhne düzenlerini sürdürenler heveslerini kursaklarında bıraktığımız için bize kızabilirler. Bize düşmanlar. Gençlerimizin her sorununu çözdüğümüz, her talebini karşıladığımız, her hayalini gerçeğe dönüştürdüğümüz için, istismar alanlarını kaybedenlerin kızgınlığı bizim şeref payemizdir.

“GENÇLER, TÜRKİYE YÜZYILI ŞEHİRLERİ İNŞASINA HAZIR”

İlk gençlik yıllarından itibaren tüm ömrünü davasına, ülkesine, milletine hizmete adamış bir Liderin izinden gitmek biz gençler için bir nimettir. AK Gençliğin sesini her alanda duyurma mücadelemiz devam edecek. Kendinizi akademik olarak en iyi şekilde yetiştirirken, fikri, sosyal, sportif her faaliyette ön planda tutacağız. AK Gençliğin ülke ve millet adına hayırlı işler yapma iradesini ortaya koyduğunu göstereceğiz. Gençlik kollarımız Türkiye geneli sadece son 2 senede yaptığı 423 bin yeni ve toplamda 1 milyonu geçen genç üyeyle, AK Parti’nin farkını ve gücünü ispatlamıştır. Gençler, Türkiye Yüzyılı şehirleri inşasına hazır. Gençler, 2024’te AK Parti’yi Kocaeli’de bir kez daha zirveye çıkarmaya hazır? Gençler, ülkenin yönetiminde, milletin geleceğinde, sorumluluk üstlenmeye her daim hazır. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X