HÜRRİYET İÇİN İZMİT’E GELDİĞİNE BİN PİŞMAN GİTMEK İÇİN GÜN SAYIYOR!

22 Ağustos 2023 10:10
İzmit Belediyesi Özel Kalem Müdürü Duygu Çetiner, Başkan Hürriyet ile aralarının bozulmasının ardından Ankara’ya dönmek için gün sayıyor.

HÜRRİYET EKİBİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYOR

Yerel seçim için kolları sıvayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit’te tekrar aday olmayacağı ve hedefinden Büyükşehir olduğu biliniyor. 4 yıllık çalışma süresi boyunca örgüt dahil yanında çalışan pek çok kişi ile arası açılan Hürriyet, güvenebileceği yeni bir ekip oluşturmak için radikal değişikliklere imza atmayı planlıyor.

ANKARA’YA DÖNMEK İÇİN GÜN SAYIYOR

CHP Kocaeli Milletvekili iken sekreterliğini yürüten Duygu Çetiner’i, İzmit Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak atayan Hürriyet’in şu sıralar Çetine ile arasında soğuk rüzgarlar estiği biliniyor. Kendisine yakın 3 isimden birisi olduğu bilinen Çetiner, bir süre önce izne ayrılmış ve geri dönmeyeceği iddia edilmişti. Tatilin ardından işinin başına dönen Çetiner’in Hürriyet ile arayı düzeltip düzeltmediği merak edilirken, Çetiner’in yakın çevresine Hürriyet’in kendisini yüz üstü bıraktığını söylediği öğrenildi. 20 küsür yıldır Ankara’da yaşayan ve Hürriyet’in kendisi ile gelmesi konusundaki ısrarının ardından İzmit’e gelen Çetiner’in pişman olduğu öğrenildi. Çevresine “Hürriyet için İzmit’e geldiğime çok pişmanım” dediği konuşulan Çetiner’in en kısa zamanda Ankara’ya dönmek için gün saydığı söylediği öğrenildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X