İYİ PARTİLİ TÖNETİCİDEN İYİ PARTİ VE CHP'YE

20 Mayıs 2023 16:31
İyi Parti Başiskele İlçe Yöneticisi Emrah Can Işık’ın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı Sinan Oğan çıkışları dikkat çekti.

14 Mayıs seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan, Kemal kılıçdaroğlu’na 2,5 milyonluk bir fark atarak Millet İttifakını hüsrana uğratsa da hiçbir adayın 50+1’i sağlayamamasından ötürü seçimler ikinci tura kalmıştı.

OĞAN KİLİT İSİM OLDU

Türkiye için kritik olan bu seçimlerde ise ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan adeta kilit isim oldu. Aldığı yüzde 5’lik oy için hem Cumhur İttifakı hem de Millet İttifakı ile görüşmeler gerçekleştiren Oğan’ın kime dümen kıracağı merak konusu olmuştu.

İTTİFAK ÇATIRDADI, SESLER YÜKSELMEYE BAŞLADI

Millet İttifakının beklediği başarıyı almaması ittifak içinde çatırdamaları da beraberinde getirmiş, Kılıçdaroğlu’nun adaylığı sorgulanmaya başladığı şu günlerde meclisteki CHP çoğunluğunun azalıp, küçük ortakların mecliste temsil hakkı kazandırılması da tartışma konusu yaratmıştı. Şimdi ise ikinci turdan ümitli olan muhalefet Oğan ve oyları üzerinden seçimi kazanma derdine düştü. Özellikle İYİ Partili isimlerin açık açık Kılıçdaroğlu ve CHP eleştirileri yapması dikkat çekerken İyi Parti Başiskele İlçe Yöneticisi Emrah Can Işık, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla CHP ve İYİ Partili yöneticilere “Aklınızı başınıza devşirin” diyerek “CHP ve İYİ parti yöneticileri aklınızı başınıza devşirin. %0-1’lerle bakanlıklar dağıttınız. Oğan ne istiyorsa vereceksiniz yoksa oy moy yok” “Namuslu devlet adamı arayan Ümit Özdağ’a baksın. Kredi çekti parti kurdu, tespihlerini,kitaplarını sattı. “Her şey vatan için” dedi. Peki bunları kendisi için mi yaptı?
Hayır. İstedi ki; Anayasamızın ilk 4 maddesine dokunulmasın, sığınmacılar gönderilsin, gençlerimiz, Türk kadınları kendi ülkesinde rahatça yaşayabilsin” ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X