İZMİT’TE TUTUŞ’UN TEŞEKKÜR DAVETİNE TEŞKİLATLAR AKIN ETTİ

22 Haziran 2023 13:56
AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz seçimlerde elde edilen başarının mimarları ile teşekkür programında bir araya geldi. Yoğun kalabalık ile gerçekleşen programda görülen heyecan seçim süreçlerini aratmadı. Başkan Tutuş, teşkilat mensuplarına yaptığı konuşmasında: “İzmit’te yine aynı coşkuyu hep birlikte yaşayacağız. İzmit’i yeniden özlediği hizmet dolu yıllarına kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi

14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlerde sandıklardan başarı ile çıkan AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı, Kongre Merkezi’nde düzenlenen teşekkür programında buluştu. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği programda, istişare kurulları, sandık müşahitleri, mahalle başkanları ve yönetimleri, ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ve meclis üyelerinin yanı sıra, parti kuruluşundan bu yana teşkilatlarda görev almış isimler yer aldı.

“HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Gerçekleşen programda konuşan Başkan Muharrem Tutuş: “Öncelikle, genel seçim sonuçlarının İzmitli hemşehrilerimize ve ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Seçim öncesi, oy kullanma süreci ve seçim sonrasındaki özveri ve gayretlerinizden dolayı; AK Parti çatısı altındaki tüm teşkilat mensuplarımıza, Cumhur İttifakı çatısı altındaki tüm siyasi partilerin tüm teşkilat mensuplarına ve sandığa giderek iradesini ortaya koyan tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum.

“BAŞARININ GERÇEK MİMARLARI SİZLERSİNİZ”

14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta gerçekleştirdiğimiz seçimleri geride bıraktık. İzmit’te %52’lik bir başarı söz konusu ve bu başarının gerçek mimarları sizlersiniz. Kalbi ve gözü bize dönük dostlarımızın umutlarını beraberce yükselttik, güvenlerini boşa çıkartmadık. İnşallah bundan sonra da tüm mücadelemizi, yine hep birlikte, beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz.

“ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERE HAZIRIZ “

Teşkilatımızın kuruluşundan bu yana emek vermiş, hizmet etmiş, birçok isim bu akşam burada. AK Parti davasına gönül veren tüm kardeşlerimiz burada. AK Parti teşkilatları olarak bizde bir seçim biter, diğer seçim çalışması hemen başlar. Bu birlik ve beraberlik, heyecan ve coşku gösteriyor ki önümüzdeki seçimlere biz hazırız. İzmit’te yine aynı coşkuyu hep birlikte yaşayacağız. İzmit’i yeniden özlediği hizmet dolu yıllarına kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Davetimize gelerek bizleri çok mutlu ettiniz, yoğun katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyor, birlik ve beraberliğimizin daim olması duası ile sizleri Allah’a emanet ediyorum. ”dedi.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X