KAHYA'DAN TUTUŞ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

01 Nisan 2023 17:14
İKM Başkan Yardımcısı Ahmet Kâhya AK Parti İzmit İlçe Başkanlığına atanan Muharrem Tutuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İKM BAŞKAN YARDIMCISI AHMET KAHYA’DAN TUTUŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in Milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından yerine İzmit Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili muharrem Tutuş atandı. Tutuş’un başkanlığa atanması parti tabanında memnuniyetle karşılandı. Resmi olarak göreve başlayan Muharrem Tutuş’a İKM Başkan Yardımcısı Ahmet Kahya’dan hayırlı olsun ziyareti geldi.

Bir dönem İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile aralarından su sızmayan, Ahmet Kâhya Başkan Hürriyet ve İzmit Belediyesi ile alakalı her konuda öne atlamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Özellikle Vakıf İş hanı mevzusunda bir tavır ortaya koyarak Hürriyet’in esnafı karşısına almasına tepkili olan Kâhya son dönemlerde çıkışlarını da azalttı.

İZMİTİMİZİN EVLADI

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’ ziyareti sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “İzmitimizin evladı, İzmitimiz için elini taşın altına sokabilecek genç arkadaslarımızın her zaman yanındayız. Bu vesileyle AK Parti İzmit İlçe Başkanlığına atanan değerli arkadaşımız Muharrem Tutuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Tekrardan görevinde başarılı olman dileklerimle kardeşim..

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X