KARTEPE’DE ŞAMPİYONLAR KUPALARINI ALDI

26 Eylül 2023 09:43
Kartepe’de düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV 2.Ayak Şampiyonası’nda kıyasıya mücadele sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi’nin destekleriyle Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Kartepe Motosiklet Kulübü’nün iş birliğinde düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV 2.Ayak Şampiyonası’nda dereceye girenlere törenle ödülleri verildi.  

 

13 KATEGORİDE MÜCADELE

Türkiye Enduro ve ATV 2.Ayak Şampiyonası’nın başlama startını Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman verirken Kartepe Enduro ve Motocross parkurunda sporcular 13 ayrı kategoride mücadele ettiler. 30 km’lik zorlu parkurda en hızlı süreyi yakalayan sporcular ödüllerini düzenlenen törenle aldı.  

 

KOCAMAN’DAN TEBRİK  

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemizde yapılan etkinlikler ilçemizin tanıtımı noktasında büyük katkı vermektedir. Zorlu parkurda sporcularımız büyük bir özveriyle mücadele ettiler. Herhangi bir sıkıntı yaşanmadan yarışma sona erdi. Kartepemizin tanıtımı noktasında etkinliklerimiz aralıksız devam edecektir. Dereceye giren sporcularımızı gönülden tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

ENDURO GP

1.Arif Şişman, 2.Rafet Karakuş, 3.Gökhan Kart

 

E1 SINIFI

1.Gökhan Gökçe, 2.Salih Serim, 3.Murat Can Köse

 

E2 SINIFI

1.Rafet Karakuş, 2.Salih Çarpışantürk, 3.Taha Can Çataloğlu

 

E3 SINIFI

1.Gökhan Kart, 2.Ömer Bulduk, 3.Nurdoğan Kuzu

 

EG SINIFI

1.Emirhan Kurt, 2.Mehmet Emin Musaoğlu, 3.Efe Ülker

 

EB SINIFI

1.Arif Şişman, 2.Aykut Kızıltan, 3.Emre Esen

 

EC SINIFI

1.Ümit Kaya, 2.Hasan Gider, 3.Ufuk Dinçay

 

EV SINIFI

1.Recep Bahadır Çaktı, 2.Erdem Gülüş, 3.Mehmet Okuyan

 

EK SINIFI

1.İrem Ertüzün, 2.Kayra Su Yazıcı, 3.Aslı Kutluca

 

 

ATV GP

1.İsrafil Akyüz, 2.Emre Muharrem Sağlam, 3.Haktan Özkul

 

S1 SINIFI

1.Haktan Özkul, 2.Osman Fırat, 3.Ömer Demirhan

 

S2 SINIFI

1.İsrafil Akyüz, 2.Emre Muharrem Sağlam, 3.Emrecan Uzlaş

 

S3 SINIFI

1.Hasan Yatgın, 2.Murat Yatgın, 3.Eren Kaynak 

 

 

AĞDAŞ- Kartepe Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Hazı Ağdaş, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda E3 Sınıfında birinci Gökhan Kart, ikinci Ömer Bulduk ve üçüncü olan Nurdoğan Kuzu’ya ödüllerini verdi.

 

AĞRA – Kartepe Kulüpleri Birliği Başkanı Mevlüt Ağra, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda EG Sınıfında birinci Emirhan Kurt, ikinci Mehmet Emin Musaoğlu, üçüncü Efe Ülker’e kupalarını verdi.  

 

KESKİN - Engelli Yarış Pilotu Kübra Denizci Keskin, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda EK sınıfında birinci İrem Ertuzun, ikinci Kaya Su Yazıcı ve üçüncü Aslı Kutluca’ya ödüllerini verdi. 

 

KOLAY - Kartepe Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Kolay, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda E1 sınıfında birinci Gökhan Gökçe, ikinci Salih Serim ve üçüncü Murat Can Köse’ye kupalarını verdi.

 

AKYÜZ – Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Orhan Akyüz, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda ATV GP Kategorisinde birinci İsrafil Akyüz, ikinci Emre Muharrem Sağlam ve üçüncü Haktan Özkul’a kupalarını verdi.

 

ARSLAN - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Müdürü Alparslan Arslan, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda S1 Sınıfı Kategorisinde birinci Haktan Özkul, ikinci Osman Fırat, üçüncü Ömer Demirhan’a kupalarını verdi.

 

KOCAMAN – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Türkiye Enduro ve ATV 2.Ayak Şampiyonası’nın startını verdi.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X