KOVİAD Ailesi İftarda Bir Araya Geldi

06 Nisan 2023 15:23
KOVİAD üyeleri geleneksel hale getirilen iftar programında bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği programa katılım oldukça yoğun oldu.

Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği (KOVİAD) üyeleri geleneksel iftar programında bir araya geldi. Her yıl olduğu gibi bu yılda KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz ev sahipliğinde yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar programında birlik ve beraberlik mesajı verildi. Başkan Vekili Murat Topal’ın sahibi olduğu Elit Kafe Restoran’da gerçekleşen programa, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, KOTO Başkan Vekili Murat Barış ,AK Parti Milletvekili Adayları Ali Korkmaz, Emel Ceylan Balcıoğlu, Erdoğan Şentürk, Kenan Seyrek, İzmit Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri Şener İnce, Fatih Özcan, CHP Meclisi Grup Başkan Vekili Nejat Çakır, dernek yöneticileri ve çok sayıda üye katıldı.

‘DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLDUK'

Programın açılışında selamlama konuşması yapan KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz, “Yakın zamanda ülkemiz büyük bir felaket yaşadı. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Kalanlara sabır diliyorum. Depremden hemen bir gün sonra KOVİAD olarak bölgeye 1000’e yakın battaniyeyi üyelerimizin katkılarıyla deprem bölgelerine gönderdik. Bu konuda duyarlılığınız için teşekkür ediyorum”  dedi.

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Başkan Kocagöz konuşmasının devamında, “Deprem sonrasında Şehir Recep Topaloğlu spor Salonu’na gittik. Orada gençlerimizin nasıl heyecanla ve özveriyle çalıştıklarını gördük. Z kuşağına güveniyoruz. 14 Mayıs’ta ülkemiz için önemli bir seçim olacak. Üyelerimiz içerisinde 4 adayımız var. Aynı zamanda bir üyemiz Muharrem Tutuş AK Parti İzmit İlçe Başkanı oldu. Kendisini tebrik ediyorum. Aday adaylarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullanarak katılımcılara teşekkür etti.

‘HER ZAMAN GÖREVE HAZIRIZ'

Sonrasında söz alan KOTO Başkan Vekili Murat Barış, “ KOVİAD’ın bizdeki yeri ayrı. Aday adayı olan tüm isimlere başarılar diliyorum. Birlikte olmaktan güç alıyoruz. Bunu son olarak yaşadığımız deprem felaketinde gördük.  Kocaeli Ticaret Odası olarak her zaman göreve hazırız” dedi. 

“BÖLGEMİZ ADINA KURULAN HAYIRLI VE FAYDALI BİRLİKTELİKLERDE HER ZAMAN YER ALDIM”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş da konuşmasında, “ Bu akşam bir arada olmaktan çok mutlu oldum. Davet için çok teşekkür ediyorum. Bölgemiz adına kurulan hayırlı ve faydalı birlikteliklerde her zaman yer aldım almaya da devam edeceğim. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Rabbim oruçlarımızı kabul ve makbul buyursun “ ifadelerine yer verdi.

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Emel Ceylan Balcıoğlu, “Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu şehre hizmet etmeyi seviyoruz. Dava şuuruyla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bölgemiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

“İNŞALLAH İSTİKRARI ELDE EDEBİLECEĞİMİZ BİR SONUÇ OLUR”

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ali Korkmaz, “Çok yakın zamanda ülkemizi derinden sarsan bir felaket yaşadık. Vefat edenlere Allah’tan rahmet kalanlara sabır diliyoruz. Bu süreçte KOVİAD üyeleri de bir araya gelerek her zaman o bölgede ki insanlarımızın yanında olmaya çalıştı. Allah sayılarını arttırsın. Önemli bir seçim sureci var. İnşallah birlik ve beraberliğimizi daim olduğu ve istikrarı elde edebileceğimiz bir sonuç olur. Hayırlısı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

‘VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM'

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kenan Seyrek, “Burada herkes KOVİAD ailesinin bir üyesi.  Burada bulunan herkes bir dava için burada. Bu dava kentine sahip olma ve birlik olma davasıdır. Bu dava bu kentte siyasette de kentin evlatlarının kendisini ifade etme davasıdır. Hep beraber bu masadan kim aday olursa onun etrafında yol yürümek adına var gücümle çalışacağım” dedi.

“LİSTEDE OLUP OLMAMAK ÖNEMLİ DEĞİL”

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Şentürk, “Listede olup olmamak önemli değil. İçimizden kim aday olursa her zaman yanında olacağız ve beraber yol yürüyeceğiz. Biz biriz ve beraberiz” diye konuştu.

“TÜM ADAY ADAYLARININ YOLLARI AÇIK OLSUN”

İzmit Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Nejat Çakır, “Burası gerçekten bir aile. Tüm aday adaylarının yolları açık olsun gönülden başarılar diliyorum” ifadelerini kullanarak birlik mesajı verdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X