SANCAKLI "KOCAELİ'DE MHP'Lİ BELEDİYELERİN OLMA VAKTİ GELDİ BUNU HAK ETTİK"

27 Ağustos 2023 14:42
MHP İzmit İlçe Kongresinde konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, önümüzdeki yerel seçimlerde Kocaeli’de MHP’li belediyelerin olmasını gerektiğini söyledi

 Yerel seçimler öncesi MHP Kocaeli’de kongre heyecanı devam ediyor. MHP İzmit İlçe teşkilatının 14.olağan kongresi ise bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

 Divan Başkanlığını MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın yaptığı kongrede mevcut İlçe Başkanı Kemal Okur, tek aday olarak yer alıyor. Kongrede 400 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongreye MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İzmit Belediyesi MHP Meclis üyesi Engin Duymaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, MHP KAÇEP eski Başkanı Yudum Kaşıkçı, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Cihat Çoban katıldı.

 

MHP’Lİ BELEDİYELERİN OLMA VAKTİ GELDİ

Kongrede söz alan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı “ MHP’yi güçlü tutmak zorundayız. Ben Ankara’ya gitmeden önce” MHP Türkiye’nin sigortasındır” sözünü bizim partinin sloganı zannediyordum. Ama Ankara’ya gittikten sonra net bir şekilde şunu gördük bütün dünya toplansa aksini iddia etse inanmam MHP ne kadar güçlü olursa T.C o kadar güçlü olur MHP ne kadar zayıflarsa Türkiye Cumhuriyeti o kadar zayıflar. Daha önceki seçimlerde MHP’ye yapılan operasyonları düşünün. Bu dünyayı yönettiğini zanneden şerefsizler önce MHP ye sonra Türkiye’ye operasyon yapıyorlar. Çünkü MHP’yi zayıflatmadan Türkiye’ye bir şey yapamayacaklar 14 Mayıs seçimlerinde uçurumun kenarından döndük. Cumhur ittifakımıza sahip çıkmamamız lazım. Kocaeli’de MHP belediyelerinin olma vakti geldi. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız, bunu hakkettik.

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X