YENİDEN REFAH PARTİSİNDE İZMİT’TE SERKAN KAYA ADAY ADAYI OLDU

11 Ocak 2024 00:07
Milli Görüşün Kalelerinden olan Kocaeli’de ömrünü Milli Görüşe adamış, gönlünü her daim Milli Görüş ve Erbakan sevdası ile doldurmuş, Milli Görüş davasının ve İzmit’in yetiştirdiği bir isim olarak Serkan KAYA olarak Yeniden Refah Partisi İzmit belediye başkan aday adayı oluyorum, aday olsam da olmasam da Yeniden Refah Partisinin İzmit’te başarıyla bir seçim süreci geçireceğine yürekten inanıyorum ve partime güveniyorum.

Milli Görüş her daim Kocaeli’nin birçok bölgesinde kendini hissettirir iken Kocaeli’nin Kalbinde merkezinde ne yazık ki tam manasıyla kendini gösterememiştir. İzmit devamlı suretle iki kutuplu kısır siyasetin içine sıkıştırılmış, İzmit’in güzide, aziz seçmeni Chp ve Akp arasında tercihe zorlanılmıştır.

14 Mayıs seçimlerinde Kocaeli’de büyük başarı gösteren Yeniden Refah partimiz artık bu başarısını 31 mart yerel seçimlerinde daha iyi sonuçlarla perçinleyecek, bu başarılardan biride Kocaeli’nin kalbi merkezimiz İzmit’te yaşanacaktır.

İzmit’in özlediği Milli görüş belediyeciliğini 94 ruhunu en kısa zamanda İzmit’e kazandırmamız gerektiği için, doğma büyüme İzmitli bir Milli Görüşçü, Yeniden Refah partili olarak, İzmit belediye başkan Aday adayı oluyorum. Partim ve Genel başkanım eğer bu görevi Şahsıma tebliğ ederler ise İzmit’i özlenen Ahlaklı ve Refahlı belediyeciliğine kavuşturacağımı düşünüyorum.

Artık alternatif var, Tüm adayları ile Kocaeli’de iddia sahibi olan vizyonu ve misyonu ile her daim örnek olan Yeniden Refah Partimizi İzmit Belediye başkan adayı olarak en iyi şekilde temsil edeceğim.

Refah,gelecek yüzler gülecek, İzmit Refah’ın olursa Kocaeli’de Refah’ın olacaktır.

“SERKAN KAYA” kimdir:

15.07.1979 İzmit doğumlu olup, Yenidoğan mahallesinde ikamet etmektedir. Lise mezunu olan Kaya Zeymen inşaat firmasının sahibidir.

Yeniden Refah Partisinin Kocaeli’de ki kurucularından olan Kaya, sırasıyla, İl yönetim kurulu üyeliği, İl teşkilat başkan yardımcılığı, Gölcük, Karamürsel ve İzmit ilçe sorumlulukları, Milletvekili aday adaylığı ve Genel merkez de Engelli vatandaşlardan sorumlu Genel başkan yardımcılığı komisyon üyeliği görevi devam etmektir.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X