Başiskele’de Okul Kaygısına Yer Yok

08 Eylül 2023 15:40
Başiskele Belediyesi, kentteki çocukların bilişsel ve sosyal gelişimlerine destek vermek, okul kaygılarıyla baş etmelerini sağlamak amacıyla “Oryantasyon Sürecine Destek Atölyesi’’ düzenledi.

Çocukların yeni eğitim ve öğretim sürecinde yeni öğretmen ve arkadaşlarıyla daha sağlıklı iletişim kurabilmesi, yeni çevresiyle sosyalleşebilmelerini ve birçok konuda özgüven sahibi olabilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen atölye Başiskele Çocuk Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. Psikolojik Danışman ve Rehberlik Uzmanı Nesrin Cinemre tarafından 5-7 yaş arası katılımcı çocuklara ve velilerine önemli bilgiler aktarıldı. 

AİLELERE DE DESTEK  

Okul öncesi dönemin yaşamın temelini oluşturduğu günümüzde her çocuğun kendine özgü gelişim ve öğrenme yetenekleri olduğunu düşünerek çocukları geleceğe hazırlamayı hedefleyen Başiskele Belediyesi, “Oryantasyon Sürecine Destek Atölyesi’” ile uzman eğitmenler eşliğinde çocukların sınıf seviyelerine göre gelişim özelliklerini keşfetmeyi ve çocukların nasıl destekleneceği konusundaki püf noktaları aileleri ile paylaşıldı.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X