Halkın İçinden, Halkla İç İçe Bir Başkan: M. Yasin Özlü

22 Eylül 2023 08:36
Başiskele’de her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek hemşehrileriyle iç içe olmaya devam eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, komşularının istek, talep ve önerilerini birinci ağızdan dinleyerek çözüm üretiyor.

BÜYÜK TAKDİR TOPLUYOR

 

Düzenlenen programlar ile vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda tüm soruları büyük bir içtenlikle cevaplayan, belediye hizmetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye komşuları da büyük ilgi gösteriyor. Başiskeleli hemşehrileriyle selamlaşıp sohbet eden, onların isteklerini ve taleplerini birinci ağızdan dinleyerek onlarla istişarelerde bulunan Başkan Yasin Özlü tevazusu, samimiyeti ve yüksek gayretiyle vatandaşlardan büyük takdir topluyor. Halktan kopmayan, haftanın her günü mesai kavramı gözetmeksizin halkla iç içe olan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü yüksek enerjisiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

 

KATILIMCI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE ORTAK ÇÖZÜMLER

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, son olarak mahalle ziyaretleri kapsamında Karadenizliler Mahallesi, Vezirçiftliği Mahallesi ve Yeniköy Merkez Mahallesi’ndeki hemşehrileriyle bir araya geldi.

 

Başkan Özlü, Karadenizliler Mahallesi ve Vezirçiftliği Mahallesi’ndeki alt ve üst yapı çalışmalarını yakından inceledikten sonra, Başiskeleli komşularıyla buluşarak istişarelerde bulundu. Başiskele’de istişare kültürünün yayılmasıyla katılımcı belediyeciliği kentte geliştiren Başkan M. Yasin Özlü, her yaştan komşusunun fikir ve görüşünü dinledi ve mahallelerin ve hemşehrilerinin ihtiyaç ve sorunlarına ortak çözüm üretti.

 

YENİKÖY MERKEZ MAHALLESİ’NDE SAMİMİ SOHBET

 

Başiskele’nin her bir mahallesinde büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Yeniköy Merkez Mahallesi’nde Mamikler Sitesi'nde ikâmet eden komşularına misafir oldu. Büyük küçük, genç yaşlı, kadın erkek tüm hemşehrilerinin gönlüne dokunan hizmetler ve eserler kazandıran Başkan Özlü, site sakinleriyle buluştuğu toplantıda samimi sohbetler gerçekleştirerek mahallede ve kentte yapılan ve yapılacak  hizmetleri ve eserleri tek tek anlattı. Çocukların da can kulağıyla takip ettiği toplantıda, site sakinleri de görüş ve önerilerini söyleyerek ilçenin yönetimine katkı sundular.

 

Başkan M. Yasin Özlü, mahalle ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada samimi ve sıcak karşılamaları, hoş sohbetleri ve misafirperverliklerinden dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ederken, ilçe yönetimine vermiş olduğu katkılardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X