HÜRRİYET'İN tüm mudahalelerine karşı YILDIZLI kazandı

09 Nisan 2023 14:40
CHP Kocaeli’de milletvekili aday listesi belli oldu. Adaylık için İl Başkanlığı görevinden istifa eden Harun yıldızlı ise listede yer aldı. Yıldızlı’nın aday gösterilmemesi için oldukça uğraş veren Hürriyet yine umduğunu bulamadı.

HARUN YILDIZLI LİSTEDE…

Seçime kısa bir zaman kaldı. Partilerde de aday listeleri belli olmaya başladı. Bugün saat 17.00’a kadar YSK’ya sunulması gereken aday listelerinde CHP Kocaeli’den netlik kazandı. CHP Kocaeli İl Başkanı olarak görev yapan ve adaylık için istifa eden Harun Yıldızlı’da liseye ikinci Sıradan giriş yaptı. 

HÜRRİYET’İN İSTEDİĞİ YİNE OLMADI

Bilindiği üzere İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in her defasında örgütle karşı karşıya gelmesi alışıldık bir durum haline gelmiş, Başkan Hürriyet her konuda Anlara ile yoğun trafik haline geçmeye başlamıştı. Kendi istedikleri için çabalayan ve örgütte istediği isimlerle yol yürümeye çalışan Hürriyet’in istediği yine olmadı. Harun Yıldızlı için Ankara’da bastırdığı ve aday gösterilmesini istemediği bilinen Başkan Hürriyet’e Yıldızlı’nın ikinci sıradan aday olarak gösterilmesi yine hayal kırıklığı yaşattı.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X