ishakcilarda iftar sofrasi kuruldu

17 Nisan 2023 11:13
Derince Belediyesi’nin İshakçılar'da düzenlediği Geleneksel İftar Programında vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Aygün, “Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi

İSHAKÇILAR KÖY MEYDANI

Kent Meydanı’nda devam eden Çayhane programları ile Ramazan ayının tüm güzelliklerinin yansıdığı Derince’de bu kez İshakçılar’da kurulan iftar sofraları huzur ve kardeşliğin merkezi oldu. Derince’ye bağlı yedi mahalle Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar’da oturan bölge sakinlerini bir araya getiren iftar sofrası İshakçılar Köy Meydanı’nda kuruldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

İftar programı öncesinde İshakçılar’a giden Başkan Aygün, kurulan iftar sofralarını tek tek dolaşarak vatandaşlarla hasbihal etti. Vatandaşların Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ettiğini ifade eden Başkan Aygün, “Gönül ve kardeşlik soframıza katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi. Akşam ezanının okunmasının ardından hep birlikte oruçlarını açan Derinceliler, bir arada olmanın huzur ve mutluluğunu yaşadı. İftarın ardından Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İshakçılar’da vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet etmeye devam etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X