OTOBÜSTE KÜFÜRLER SAVURDU! VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

09 Ekim 2023 18:45
İstanbul Sultangazi'de İETT otobüsünde birisi özel güvenlik iki kadın ile erkek yolcu arasında tartışma yaşandı. Duruma sinirlenen diğer yolcular ise küfürler savuran kadınlara tepki gösterdi.

Olay, dün saat 11.30 sıralarında 36T Cebeci - Taksim hattında yaşandı. İddiaya göre, Gazi Mahallesi’nden otobüse binen biri özel güvenlik kıyafetli 2 kadın ile başka bir erkek yolcu arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kadınlardan biri tartıştıkları adama bağırarak hakaret etmeye başladı.

'SEN KİMSİN' DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ

Ardından diğer kadın da ayağa kalkarak “sen kimsin” diyerek bağırarak adamın üzerine yürüdü. Bunun üzerine erkek yolcu, "Bayansın üstüme yürüme" diyerek tepki gösterdi. Bu defa daha da sinirlenen kadın yolcu küfürler savurdu. Otobüste yolculuk eden diğer vatandaşlar küfürlere tahammül edemeyerek, "Çoluk çocuk var burada, terbiyesizlik yapma, at şunları dışarıya” diyerek tepki gösterdi.

Otobüste bulunan bir kadın yolcu, küfür ederek adamın üstüne yürüyen kadına “Ben kadın olarak senden utandım” dedi. Yaşanan kavga anı ise başka bir yolcu tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X