Suriye’den acı haber: 1 polis memuru şehit oldu

06 Ekim 2023 10:17
Terör örgütü PKK’nın taciz atışlarında yaralanan Suriye Görev Gücü’nde kıdemli baş polis memuru şehit düştü.

TSK ve MİT'in sınır ötesindeki son operasyonlarla terör örgütü PKK’ya büyük darbe vuruldu. Yine örgüte ait çok sayıda lojistik destek sağlayan tesis, mühimmat deposu ve barınak imha edildi.

SURİYE’DEN ACI HABER

Bölücü terör örgütündeki panik gözle görülürken Suriye'den bir acı haber geldi. Örgüt mensuplarının taciz atışında yaralanan Suriye Görev Gücü'nde görevli kıdemli baş polis memuru Hüseyin Şimşek, Gaziantep'te şehit oldu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İzmir Özel Harekat Şube Müdürlüğünden geçici olarak Suriye Görev Gücü'nde görevlendirilen ve terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonrası yaralanan kıdemli baş polis memuru Hüseyin Şimşek, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şimşek, kurtarılamayarak şehit oldu.

BAKAN YERLİKAYA'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şehit polis için başsağlığı mesajı yayımladı.

Sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Bakan Yerlikaya, "Milletimizin başı sağ olsun İzmir Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Kıdemli Başpolis Memuru Hüseyin ŞİMŞEK, 05.10.2023 günü Barış Pınarı Harekatı kapsamında Fırat Kalkan! Harekatı Suriye Dabık Üst Bölgesine BTÖ mensuplarınca yapılan roketli saldırı sonucunda şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet; ailesine, kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Makamı âli olsun. " ifadelerine yer verdi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X