YRP Derince’de seçimlere tek başına girecek

09 Ekim 2023 17:54
Yeniden Refah Partisi Derince İlçe Başkanı Başkanı Samet Özcan, partisinin 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler Seçimleri'ne Derince’de tek başına gireceğini açıkladı

Milli Görüş’ün yerel yönetimlerde ileri bir demokrasi ve medeniyet tasavvurunun pratiğinin belediye uygulamalarında göründüğünü söyledi. Yerel yönetimin insanların hayatının her anına dokunduğu için çok önemli olduğunu vurgulayan Özcan, “Belediyeler alt yapıdan sağlık ve temizlik faaliyetlerine, doğumdan ölüme, sokaktan çarşı pazara kadar hayatın her aşamasında insanımıza yardımcı olur. Çarpık ve çürük betonlaşma, tıkanan ulaşım, hayat pahalılığı, çevreye duyarsızlık, kültürel çoraklık, sosyal bozulma arasında bunalım geçiren insanlarımızın Yeniden Refah belediyeciliğine olan ihtiyacı zaruret ölçüsünde hayati bir meseledir” dedi.

"İNSANIMIZ MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ İLE DERİN NEFES ALDI"

Milli Görüş’ün 1994 yılında devraldığı belediyelerde insanı yaşamın merkezine aldığını söyleyen Özcan, çöp, çamur, çukur, imar problemli, trafiği kilitlenmiş yollar ve altyapısı olmayan yaşam alanları gibi problemlerin Milli Görüş belediyeciliği ile çözüme kavuştuğunu belirterek, şunları kaydetti:
“Bizler bu belediyeleri kazanınca adeta belediyecilikte inkılap yaşandı. Alt yapı başta olmak üzere çevre düzenlemeleri, çöp, çamur, çukur sorunlarının giderilmesi, ulaşımda tramvay ve metroların yapılması, sosyal yaşamda huzurevleri, aşevleri ve misafirhanelerin yapılması, mahallelerde çok amaçlı salonların yapılması, belediyelerin kendi ihtiyaçlarını karşılayacak küçük ve orta boy işletmelerin kurulması, cenaze nakil araçlarının hizmete alınması ve taziye çadırlarının kurulması, öğrencilere burs verilmesi gibi nitelikte pek çok hizmetin insanımızla buluşturulması milletimizde aşırı bir memnuniyet oluşturmuştur. Hatta memnuniyetten dolayı insanımız birbirlerine ‘Bu belediye başkanlarımız başkan ise, diğer başkanlık yapanlar ne idi?’ latifesini de yapmışlardır. İnsanımız Milli Görüş belediyeciliği ile adeta derin ve temiz bir nefes almıştır.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X