BASRİ ÇAYIR’DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR YENİDEN REFAH PARTİSİNDE MİLLETVEKİLİ ADAYLIK TEMAYÜLÜ HEYECANI

30 Mart 2023 10:46
Yeniden Refah partisinde milletvekili aday adaylıklarında mülakat ve adaylık temayülü heyecanı yaşanıyor. Son günlerde sürpriz bir şekilde Cumhur İttifakına katılan ve polemiklerin odağında olan Yeniden Refah Partisi bugün saat 21.00 ‘de Kocaeli parti il binasında Milletvekili adaylıkları için temayül gerçekleştirecek.

süreç ile alakalı, Yeniden Refah Partisi Kocaeli il sorumlusu, MKYK üyesi aynı zamanda milletvekili aday adayı Basri ÇAYIR konu ile alakalı basına şunları ifade etti.

“Partimizde ki yükseliş, vatandaşımızın teveccühü devam etmektedir. “ Milli Görüş meclise” sloganıyla çıktığımız bu yolda gayretli seçim çalışmaları ve Genel başkanımızın ilkeli ve dik duruşu sayesinde kazandığımız ivme gün geçtikçe artmaktadır.

Cumhur ittifakına girerken üzerinde durduğumuz ilke ve prensipler kabul ettirerek, halkımızın yararına olan her hayrın motoru her şerrinde freni olacağımızı gösterdik.

Birinci ve ikinci büyük olağan kongrelerimizde onbinlerce katılım ile yaşattığımız heyecanı mecliste de icraatın hayata geçmesi için yaşatacağız, çalışacağız. Milletimize vaat ettiğimiz her şeyi inşallah Milli görüş çizgisi ve ERBAKAN düsturu ile gerçekleştireceğiz.

Kocaeli teşkilatımızda var olan yoğunluk, Yeniden Refah Partisinin Kocaeli ne kadar dinamik ve güçlü olduğun un göstergesidir.

Bu aşamada bundan sonrasında da, Kocaeli İl başkanımız Ali TAŞTAN beyefendi ve il yönetimimiz ile gidilmedik yer bırakmayacağız. İlçe başkanlarımız ve yönetimleri, mahalle başkanlarımız ve yönetimleri ve müşahitlerimiz ile her daim teyakkuz halindeyiz.

Bu seçimin süprizi ve çıkış yapan partisi Yeniden Refah Partisi olacaktır.

İfadeleri ile sözlerine son verdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X