KOTO üyeleri Co-Matching’de dünya pazarlarıyla buluştu; 32 ÜLKEDEN 473 FİRMAYLA- 947 İŞ GÖRÜŞMESİ

07 Eylül 2023 11:53
Kocaeli Ticaret Odası’nın üyelerini dış pazarlarla buluşturduğu Co- Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’nde 32 ülkeden, 224’ü Türk, 249’u yabancı 473 firmanın katılımıyla 947 iş görüşmesi gerçekleştirildi

Kocaeli Ticaret Odası’nın uluslararası pazarda yerini almak isteyen üyelerini global partnerlerle iş masasında buluşturduğu Co- Matching İkili İş Görüşmeleri’nin 6.’sı 24 Ağustos 2023 Perşembe günü gerçekleşti. KOTO’nun 2018 yılından bu yana her yıl aynı gün ve saatte düzenlediği,  geçen 6 yıllık süre zarfında uluslararası iş çevrelerinde de marka haline gelen Co- Matching İkili İş Görüşmeleri’ne bu yıl, 32 ülkeden, 224’ü Türk, 249’u yabancı toplam 473 firma katıldı.

KATILIM SAĞLAYAN SEKTÖRLER

Makine imalatı, metal, metal işleme, plastik, kauçuk, otomotiv yan sanayi, kimya, inşaat, yapı malzemeleri, orman ürünleri, mobilya, enerji, elektrik-elektronik, gıda, turizm, gayrimenkul ve dayanıklı tüketim malzemeleri alanında faaliyet gösteren firmaların katıldığı etkinlikte, çevirimiçi ortamda 947 iş görüşmesi gerçekleştirildi.

KATILIM SAĞLAYAN ÜLKELER

Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında, Doğu Marmara ABİGEM işbirliğinde gerçekleşen etkinliğe, Hindistan, Filipinler, İspanya, Portekiz, Sırbistan, Almanya, Macaristan, Endonezya, Rusya, Belarus, Bulgaristan, Çekya, Çin, Polonya, Ukrayna, Kosova, Yunanistan, İtalya, Romanya, Kuzey Makedonya, Slovakya, İngiltere, İsrail, Hollanda, Kazakistan,  Kenya, Nijerya, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Mısır, Güney Kore ve Singapur’dan firmalar ilgi gösterdi.

‘CO-MATCHİNG ARTIK BİR MARKA’

KOTO’nun artık geleneksel hale gelen ve uluslararası pazarlarda da kabul gören bir platform olan Co- Matching İş Görüşmeleri Etkinliği’ni bu yıl da verimli geçirmenin heyecanını yaşadıklarını ifade eden KOTO Başkanı Necmi Bulut, “6 yıldır hız kesmeden düzenlediğimiz iş görüşmeleri etkinliğimizi bu yıl 32 ülkeden iş insanının katılımıyla gerçekleştirildik. Gün boyunca 947 iş görüşmesi yapıldı. Yakın ve orta vadede, somut şekilde sonuçlanmasını beklediğimiz görüşmeler var. Devamlılık ilkesiyle kurduğumuz ikili iş görüşmeleri sayesinde Co-Matching, uluslararası platformlarda da kabul gören marka bir noktaya geldi. Tüm taraflara ve şehrimiz ekonomisine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X