AK PARTİ YİNE YOĞUN KATILIM İLE BAYRAMLAŞTI

21 Nisan 2023 12:56
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının bayramlaşma programı bugün Antikkapı’da gerçekleşti.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının bayramlaşma programı bugün Antikkapı’da gerçekleşti. Yoğun katılım ile gerçekleşen programda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın  şunları söyledi: “İnşallah bu bayram gibi 14 Mayıs’ta da bayram yapacağımızı teşkilatımızın bu heyecanından net bir şekilde görüyorum.

“ANKETÇİLERE SESLENİYORUM”

Bayramımız gerçek bayram olsun 14 Mayıs’ta çifte bayramı kutlayalım diyorum. Sayın cumhurbaşkanımıza en büyük desteği veren hiç şüphesiz kocaeli oldu. Bundan önce izmit teşkilatındaydım heyecan görülmeye değerdi. 14 Mayıs’ta o mutluluğun ayak seslerini hep birlikte görüyoruz. Buradaki kardeşlik havası 14 Mayıs akşamı sandıktan çıkacak zaferle bu teşkilatın gayretini taçlandıracak diyorum. Anketlerde inanılmaz hesaplar görüyorsunuz. Anketçilere sesleniyorum. TOGG’una iddiaya girelim. Atmaya alışmışsınız.

“BUNLAR ŞAKA GİBİLER”

Bedava süt vereceklerdi. Otobüslere bedava bindireceklerdi ya siz otobüsleri yürütün yeter. Araba yapacağız dedik yapamazsınız dediler, öyle bir fabrika yok dediler. TOGG’la il başkanımız, sanayi bakanımız fotoğrafı verdi. Sanayi bakanımız ‘TOGG’a ilgi benden daha fazla’ diye şikayet ediyordu. Biz seçim çalışması yapmayıp TOGG’u gezdirsek, doğalgazı göstersek maksat hasıl olacak. Bunlar yalandan vazgeçecek mi asla vazgeçmeyecekler. Hiç vazgeçmediler çünkü yalandan başka sermayeleri yok. Şimdi komşu ilin vekili Engin Özkoç doğalgaz yok diyordu şimdi ne cevap verecek. Hani bir vekilleri daha vardı grup başkan vekilleri ne diyordu herkese traktör verecekti. Sonra ne dedi ‘ya bizim arkadaşlar bir içerik verdiler senin sosyal medyanın izleyicisi fazla paylaş dediler paylaştım.’ Bunlar gerçekten şaka gibiler ha. Bu kadar şakacı nasıl bir araya gelmişler ben anlayabilmiş değilim. İnsan yalan söylerken biraz kızarır utanır.

“İLK TUR TAHMİNİM YÜZDE 54”

Ama insan doğalgaz yok nasıl der ya. Otomobili nasıl üreteceksiniz nasıl der? Millet gerçek cevabı sandıklarda verecek. Sahada geziyoruz vatandaş bize ‘Daha önce AK Partiye oy vermemiştim bunlar HDP’yle yol yürüyorlar AK Partiye oy vereceğim’ diyorlar. Sessiz sessiz sandığı bekliyorlar. Benim ilk tur için tahminim 54, Kocaeli’den de 8 milletvekilini alıp gideceğiz. Ben bu teşkilatlara güveniyorum 9’u da alırlar. İl başkanımız 8’le gidecek 9’la da ilçe başkanımız gidecek. Türkiye yeni yüzyıla en güçlü şekilde Kocaeli’den girecek diyorum. Her birinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Sizin gibi yol arkadaşlarım olduğu için rabbime teşekkür ediyorum.”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Eğer Kocaeli ve ilçelerde rahat geziyorsak parti temsilcilerimizden Allah razı olsun ramazan bayramınızı kutluyorum. Ak partili ailem süreç hızlı ilerliyor. Özellikle mv sürecinde Allah razı olsun çok güzel atlattık. 14 adayımız var ve Kocaeli’de 14 adayı konuşulan tek partiyiz

“DİĞER PARTİLERE BAKIN”

14 adayımız içerisinde seçilecek yerden iki bayan adayı olan tek partiyiz. Diğer partilere bakın kadının adı yok. Teşkilattaki 14 adayımızın gece gündüz koşturduğunu görüyoruz. Sahada çok güzel bir hava esiyor. Kocaeli başarıdan başarıya koşacaktır. Kocaeli teşkilatları Allah’ın izniyle en büyük desteği verecektir. 3 günde 35 bin insan cumhurbaşkanımızı karşıladı. +1 vekili alacağımıza inanıyorum. Allah sizi başımızdan eksik etmesin.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X